Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Προς:

· Γερμανική Πρεσβεία
· Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο
· Συνεργαζόμενους Εργολάβους
· Μεγαλοϊδιοκτήτες.


Αξιότιμοι Κύριοι/ες
Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για να αρθεί η όποια παρεξήγηση, ότι το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε, χωρίς να σας συμβουλευτούμε, λόγω των διακοπών σας, να προσεγγίσουμε μερικώς θετικά την κριτική και τις προτάσεις του εμπαθούς αντιγραφέα και άλλων ιδεοληπτικών μελών της πρώην παράταξης μας

Έτσι προχωρήσαμε σε τρεις δράσεις

1. Προχωρήσαμε στην προστασία της ρεματιάς από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα κτίζοντας πέτρινα παγκάκια. Η κατασκευή τους έγινε, με σχεδόν μηδενικό κόστος , με την μέθοδο της αυτεπιστασίας, χωρίς όμως να δώσουμε ούτε ένα μεροκάματο σε κάποιο άνεργο δημότη μας, για ευνόητους λόγους. Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι καλαίσθητο, πράγμα που θα μας δυσκολέψει να επιστρέψουμε πάλι στις αναθέσεις και τις εργολαβίες, Να μην ανησυχείτε όμως . Θα τα καταφέρουμε.

2. Προχωρήσαμε στο άνοιγμα της αρχιτεκτονικής μελέτης για την κατασκευή δημαρχείου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, στο δημοτικό οικόπεδο που προορίζεται γι΄αυτό τον σκοπό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η μελέτη αυτή είναι θαμμένη στα συρτάρια μας από το 1999.

Ο χειρισμός αυτής της υπόθεσης έγινε με τόση μαεστρία, που έμπειροι αυτοδιοικητικοί τσίμπησαν και πίστεψαν, ότι πράγματι επιθυμούμε την ανέγερση δημαρχείου. Εμείς θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι δημαρχείο δεν πρόκειται να κτιστεί και ότι οι μεγαλοϊδιοκτήτες θα συνεχίσουν να παίρνουν τα φουσκωμένα ενοίκιά τους, όσο καιρό μας κρατήσετε στην διοίκηση του δήμου Σας θυμίζουμε ότι δεν ξενοικιάσαμε ούτε το κτήριο επι της οδού Παπάγου 7, που ήταν η κύρια προεκλογική μας δέσμευση.

3. Κατασκευάσαμε 2 υπόγειους κάδους , στην κεντρική πλατεία για να τους βλέπουν οι δημότες και να χαίρονται, ελπίζοντας ότι θα επεκταθούν, αυτές οι κατασκευές, και στις γειτονιές. Έναν για τα απορρίμματα. και έναν για τα ανακυκλώσιμα. Οι προηγούμενοι έφτιαξαν 2 πύργους σκουπιδιών στην πλατεία και σταμάτησαν. Εμείς φτιάξαμε 2 υπόγεια σκουπιδιών και σταματάμε, αφού ο σκοπός μας είναι ίδιος με αυτόν που είχαν και οι προηγούμενοι.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους προμηθευτές μας εργολάβους, ότι θα συνεχίσουμε τις παραγγελίες μας για πολύχρωμους κάδους όλων των χρωμάτων. Η πόλη μας θέλουμε να φαντάζει σαν το ουράνιο τόξο και για την όραση και για την όσφρηση. Να γίνει ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και οσμών.

Επίσης θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δήμους στους οποίους έχουμε διάφορες βλέψεις και ιδιοτελή συμφέροντα, ότι θα συνεχίσουμε να τους χαρίζουμε κάδους που μας περισσεύουν ούτως ή άλλως. Μήπως με δικά μας χρήματα τους αγοράζουμε?.

Μετά. από όσα αναφέραμε παραπάνω, είναι φανερό ότι οι τρεις αυτές δράσεις μας είναι μια τρίπλα, ένας τριπλός ελιγμός, που σηκώνει σκόνη για να θολώσουν τα μάτια ορισμένων αυτοεξυπηρετούμενων, οι οποίοι μας είναι ακόμα χρήσιμοι για να μας στηρίζουν.

Σας πληροφορούμε ότι στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο του καλοκαιριού, για να μπορέσουμε να περάσουμε τις θέσεις σας, προσπαθήσαμε να διαλύσουμε την συνεδρίαση και αποδείχτηκε ότι πια δεν είμαστε παρά μια μικρή και αισχρή μειοψηφία.

Κρίναμε λοιπόν ότι αυτός ο τριπλός ελιγμός ήταν απαραίτητος και μετά τις διευκρινίσεις μας, έχουμε την ελπίδα ότι θα συμφωνήσετε και θα τον εγκρίνετε.

Με τον ύψιστο σεβασμό
Η Δημοτική Αρχή

Για την αντιγραφή

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου