Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
273 εκθέσεις αξιολόγησεις κατατέθηκαν στον δήμο Χαλανδρίου ενώ 162 ήταν οι υπάλληλοι που αρνήθηκαν την συμμετοχή τους, μετέχοντας στην απεργεία - αποχή της ΑΔΕΔΥ.

Το ποσοστό των μετεχόντων είναι 63%, μας έστειλε τα στοιχεία το πουλάκι.

Μένει λοιπόν στο δημτικό συμβούλιο να αποφασίσει αν θα πάει με την πλειοψηφία των εργαζομένων στον δήμο που διαφοροποιήθηκε από την συνδικαλιστική της ηγεσία ή θα υπερθεματίσει βγάζοντας στην σέντρα την πλειοψηφία.

"Με τέτοια ποσοστά συμμετοχής το δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίσει ότι στο Χαλάνδρι δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση;" μας γράφει το πουλάκι στο μήνυμά του;
"Δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου θα κάνει το ΝΑΙ των εργαζομένων ΟΧΙ επειδή το λένε οι συνδικαλιστές που δεν έπεισαν τους συναδέλφους τους να μεττέχουν στην κινητοποίηση" συνεχίζει το πουλάκι.

ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ: 

Σε ένα θέμα που νομίζουμε εμείς ότι μπορεί να παρέμβει ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΜΟΝΙΚΑ το δημοτικό συμβούλιο είναι η καθολική διατύπωση της άποψης ότι δεν πρέπει να υπάρξουν επιπτώσεις για όσους συναδέλφους μετείχαν στην απεργία - αποχή της ΑΔΕΔΥ. 
Αποτυχημένοι, λανθασμένοι ή παρατραβηγμένοι συνδικαλιστικοί αγώνες είναι συχνοί και κρίνονται όσοι τους προκάλεσαν  ή τους καθοδήγησαν από την βάση τους.
ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ όμως ή ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ συνδικαλιστές δεν μπορεί να είναι ανεκτή πρακτική και πρέπει να βρίσκουν σύσσωμη την κοινωνία απέναντι.
Αυτό μπορούμε να το εκφράσουμε.
Ίσως μάλιστα να πρέπει να δοθεί ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, για να καταθέσουν δελτία και όσοι δεν το έκαναν.

Έτσι θα φανεί ότι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συνδικαλιστές έχουν πάντα δίκιο. (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, όπως δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ πάντα δίκιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου