Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 19 ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ


Τελικά δεν τα κατάφερε εχθές ο Συμεών να εξασφαλίσει πλειοψηφία έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου για το 2018 παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

Η πρόταση του Τεχνικού προγράμματος για το 2018 συγκέντρωσε 19 θετικές ψήφους παριστάμενων δημοτικών συμβούλων σε σύνολο 39 παρόντων και δεν εγκρίθηκε.

Το 19 έχασε από το 20.

Η μη έγκριση του τεχνικού προγράμματος είχε σαν αποτέλεσμα να μην συζητηθεί καθόλου ο προϋπολογισμός, που για να συζητηθεί η έγκριση του τεχνικού προγράμματος είναι προϋπόθεση.

Οι 15 σύμβουλοι του Συμεών μαζί με του 3 του Λαδόπουλου και τον Θωμά Βαρδουλάκη που διαμόρφωσαν την θετική 19άδα δεν έφτασαν.

5 σύμβουλοι του Κουράση (Κουράσης, Κόσσυβας, Αγγελής, Νιώτη, Λαμπρόπουλος έλειπε η Μαρία Λοτσάρη), 3 του Ανδρεόπουλου (Πράσσος και Καζάνη μαζί με τον ίδιο,  Καρατζά και Αναστασιάδης και Γ. Θωμάς ψήφισαν ΟΧΙ.
ΣΥΝΟΛΟ: 11 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ.

Οι ανεξαρτιτοποιηθέντες της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΛΑΕ και άλλες καργαριστερές δυνάμεις : Αλεξίου, Λιερός, Κασίμης, Κιούσης, Φασίτσα, Μάζη, Τζούρας, Ευσταθίου είχαν έρθει έτοιμοι για την κόντρα και ψήφισαν ΛΕΥΚΟ. (Δεν ήρθε τελικά ο Γρ. Καλομοίρης).

Λευκό ψήφισε και ο Νταβίας.

ΣΥΝΟΛΟ 9 ΛΕΥΚΑ

Το τεχνικό πρόγραμμα δεν εγκρίθηκε λοιπόν.

Ένα τεχνικό πρόγραμμα που - για την ιστορία - είχε (εκτός του πολιτικού ζητήματος που έχει πλέον μπλοκάρει τον δήμο ) και δύο πολύ σημαντικά ζητήματα:

- Επαναφέρει το ζήτημα της πεζοδρόμησης της Σωκράτους, γνωστό αίτημα ιδιοκτητών καταστημάτων ΥΕ που θέλουν να βάλουν ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ τραπεζοκαθίσματα για να αυξηθεί η απόδοση των ακινήτων τους,  βασισμένοι (και καλά) στην ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΕΛΛΑ που έγινε ..... πριν 10 χρόνια,

- Αποδεικνύει πλέον με τρόπο εμφατικό ότι η διοίκηση Ρούσσου έπαιξε θέατρο με το δημαρχείο και την επικαιροποίηση της μελέτης, αφού Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ τόσο της διοίκησης, όσο και των μελετητών για ολοκλήρωση της επικαιροποίησης εντός του 2017 απέναντι στους επικεφαλής των παρατάξεων και το δημοτικό συμβούλιο,  ώστε να ενταχθεί η χρηματοδότηση του έργου στον περιφερειακό προϋπολογισμό, πήγε περίπατο και η ολοκλήρωση της μελέτης εμφανίζεται στο μη ψηφισθέν τφετινό εχνικό πρόγραμμα ότι θα γίνει .... το 2019.
Άρα η ένταξη για χρηματοδότηση πάει για .... την επόμενη διοίκηση της περιφέρειας;
ΟΥΠΣ! Σας είπαν όχι και πετάτε το μπαλάκι;;;;

Πώς μετά να εμπιστευτεί κανείς τα λεγόμενά τους για να τους στηρίξει άραγε;

ΥΓ: Για όσα στενάχωρα ακολούθησαν της συνεδρίασης με άγριο καυγά μεταξύ των δύο πτερύγων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - στα οποία δεν ήμασταν αυτόπτες, αφού φύγαμε αμέσως γιατί είχε το the VOICE  και το χάναμε, αλλά και στις γελοιότητες που κάποιοι διακινούν στο φατσομπούκι ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ/ΕΣ κατ΄εντολή των εργοδοτών τους, δεν θα ασχοληθούμε.
Θα τους καλέσουμε να ομιλούν λιγότερο και με λιγότερη ένταση.
Οι ώρες είναι κρίσιμες και σοβαρές για τον δήμο.
Είναι ώρες για όσους ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
Και πρέπει να ΣΩΠΑΣΟΥΝ εκείνοι ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ πίσω από κυριλίκια και ανωνυμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις