Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΌΜΑ

Είναι γνωστό ότι δεν χρειάζεσαι την προπαγάνδα, όταν παράγεις πραγματικό έργο προς όφελος της κοινωνίας, διότι το έργο σου το βλέπουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες, ιδίως στην περιορισμένη εδαφική έκταση και στην μικρή κοινωνία ενός δήμου.

Όταν όμως δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο ή όταν το έργο σου είναι σε βάρος των πολιτών και της πόλης, όταν έχεις παραβιάσει όλες τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις, τότε χρειάζεσαι την προπαγάνδα, για να κρύψεις την πραγματικότητα και για να παρουσιάσεις το μαύρο ως άσπρο.

Με το αζημίωτο και με λεφτά δικά μας γέμισε το Χαλάνδρι με μεταλλικά ράφια, για να τοποθετούνται τα πολυτελή προπαγανδιστικά φυλλάδια της δημοτικής αρχής, τα οποία εκδίδονται πάλι με δικά μας χρήματα. Θυμηθείτε τι έλεγε και τι έγραφε ο σημερινός δήμαρχος και η αυλή του, εναντίον των προκατόχων του, όταν έκαναν τα ίδια αίσχη, σπαταλώντας τα δικά μας χρήματα για να προβάλουν τον εαυτό τους και το εν πολλοίς ανύπαρκτο έργο τους.

Τούτος όμως προχώρησε και πάρα πέρα. Την Κυριακή καλεί «ανοικτό δημοτικό συμβούλιο» !!! σε κινηματογράφο της πόλης μας !!! Με μοναδικό θέμα τον « ένα απολογισμό» του, που περιέχεται στα πολυτελή φυλλάδια που σκορπάει στην πόλη μας και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει τον μονόλογό του. Φαίνεται ότι αντιληφτικε ότι όχι μόνο δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά και ότι διαχέεται η αγανάκτηση από την αδικαιολόγητη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Εδώ προκύπτουν μερικά θέματα:

· Κατασπαταλάται πάλι αδικαιολόγητα δημόσιο χρήμα για να ενοικιαστεί ο κινηματογράφος, όταν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του κέντρου νεότητας στο κάτω Χαλάνδρι, για την οποία ήδη πληρώνουμε ενοίκιο.

· Είναι ντροπή για τον δήμο μας, που αριθμεί 100 χιλιάδες πολίτες, να μη διαθέτει μια κλειστή ιδιόκτητη αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι Χαλανδραίοι γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής και δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους να συμμετέχουν σε προπαγανδιστικές φιέστες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι:

· Ένα συνεργείο ελαιοχρωματισμών για έργα βιτρίνας.

· Ένα γραφείο real estate για να αγοράζει δημόσια γη από το ΤΑΙΠΕΔ και από μεγαλοϊδιοκτήτες που δεν μπορούν να πουλήσουν αλλού την περιουσία τους,

· Ένα άθλιο φιλόπτωχο ταμείο που λειτουργεί με αδιαφάνεια και έχει μετατρέψει την φιλανθρωπία σε μπίζνα και μέσο εξευτελισμού.

· Ένας άθλιος καπετάνιος σε μια γαλέρα που οι κωπηλάτες της δουλεύουν ανασφάλιστοι, χωρίς δικαιώματα και με μεροκάματο 19,5 ευρώ.

Δεν έχει να παρουσιάσει, μετά από 3 χρόνια, ένα έργο υποδομή , ένα καινούργιο πεζοδρόμιο ή πεζόδρομο, ένα καινούργιο πάρκο ή πλατεία, ένα αποχετευτικό έργο για να μη πνιγόμαστε, μια αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία, μια ενέργεια η ένα σχεδιασμό για να καταπολεμηθεί το χάος που επικρατεί στο κέντρο της πόλης μας, κλπ. Το ότι 13 δημοτικοί σύμβουλοι, παραιτούμενοι ή ανεξαρτητοποιούμενοι εγκατέλειψαν τον δήμαρχο, ώστε σήμερα να μη διαθέτει την δεδηλωμένη, είναι η απόδειξη των παραπάνω.

Την Κυριακή στον κινηματογράφο θα παρευρίσκονται οι χαρτζιλικωμένοι για να για να δικαιολογήσουν το χαρτζιλίκι τους και θα απουσιάζουν οι πολίτες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιοι δημοτικοί σύμβουλοί θα παραβρεθούν για να καλύψουν με την παρουσία τους αυτό το προκλητικό αίσχος.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΌΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν: 

Ο τίτλος του άρθρου παραείναι βαρύς ακόμα και για την Πλατεία. 

Η κριτική σου - που βέβαια αποτελεί και δική μας και μάλιστα διεκδικούμε με αποδείξεις  την πατρότητα (δεν χρειάζεται τεστ DNA, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω την Πλατεία να δούμε ποιος τα είπε και πότε) για τα θέματα που αναδεικνύεις - αφού τα αναδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια - είναι αναγκαίο να υπάρχει και να διατυπώνεται προς τον πολίτη με κάθε ευκαιρία κατά την ταπεινή μου γνώμη. 
¨Ολα αυτά που λες ότι έγιναν, έγιναν, αποφασίστηκαν, υποστηρίχτηκαν και εκτελέστηκαν - και εκτέλεσαν εμάς που τα λέγαμε -  από 21 δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (όλους εκτός του Τζούρα δηλαδή,  τον Ευσταθίου και την Μάζη) τα προηγούμενα χρόνια.
(ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ).

Δεν καθαγιάστηκαν και ανέκτησαν το "αλάθητο" επειδή πήρε απόφαση να φύγουν από την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΚΕ της ΛΑΕ.
Δεν αγιοποιήθηκαν που άφησαν και στήριξαν να γίνονται όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια.
ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Η Αριστερά πρέπει να μάθει να κάνει αυτοκριτική, να επισημαίνει και να αποδέχεται τα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ λάθη της.

ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Αντί να κρύβει τις προσωπικές στρατηγικές των επαγγελματιών  της, πίσω από "συλλογικές αποφάσεις" κάποιων συνιστωσών - υπαρκτών ή ανύπαρκτων.

Ή τα προσωπικά ΜΥΣΤΙΚΑ κομπρεμί τους με την διαπλοκή, που πρέπει να εξυπηρετηθούν με αριστερό φερετζέ. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" είπε η μάνα του λόχου "ΤΑΞΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" στο δημοτικό συμβούλιο και μου έφυγε το τσερβέλο από τον ..... ΜΑΡΞΙΣΜΟ.

Αυτό το πείραμα της ενότητας της αριστεράς και των συμμάχων της δεν έχει γίνει.
Γιατί αν γίνει κάποιοι πρέπει ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ. 
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους. τα λάθη τους, τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον έρμο τον ψηφοφόρο που  καλούν να τους ακολουθήσει γιατί είναι πεντακαθαρίδηδες..

Όχι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Ο αριστερός στρουθοκαμιλισμός δεν είναι καθόλου διαφορετικός από τον δεξιό ή τον ΠΑΣΟΚικο. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ.
Έγιναν λάθη τα τρία χρόνια μεγάλα. ΟΛΟΙΜΑΖΙ τα έκαναν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα λάθη - που διορθώνονται - είναι  (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) ΝΑ ΜΗΝ ψηλαφίσουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ ποια είναι τα λάθη και ποιες θα ήταν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις και να επιχειρήσουν οι μισοί να τα ρίξουν στους άλλους μισούς. ¨Η ακόμα χειρότερα και πάντως εκτός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ πλαισίου ΣΕ ΕΝΑΝ. 
Αυτό έγινε στο ΠΑΣΟΚ και επικράτησαν οι καιροσκόποι.

Επειδή - από ότι φαίνεται - μετράτε τους δημοτικούς συμβούλους που θα πάνε την Κυριακή στον δημόσιο απολογισμό - που ζητάγαμε τα προηγούμενα χρόνια και κάναμε κριτική που δεν γινόταν - βάλτε με στους παρόντες. 
Θα καλέσω και τους λίγους πολιτικούς μας φίλους να είναι εκεί.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τις συλλογικές διαδικασίες σε κανένα επίπεδο, δεν μας χρειάζεται αποστειρωμένο περιβάλλον, έχουμε πίστη στις απόψεις μας για το Χαλάνδρι και δεν ψάχνουμε για άλλοθι απουσίας, για να κάνουμε ΑΝΕΞΟΔΗ και ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ κριτική.

Η κριτική μας ΕΧΕΙ και ΠΡΟΣΗΜΟ και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ σύντροφε Νίκο. 

Και θέλουμε να την ακούσουν οι συνδημότες μας που θα είναι εκεί. 
Πολλοί ή λίγοι.
Και να την κρίνουν και να την απορρίψουν.
Αλλά αφού την ακούσουν από εμάς, ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΥΘΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ. 

Και σας καλούμε να σκεφτείτε καλά: ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ - ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΘΗ για να τους νικήσουμε ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΑΘΩΝ.

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Γίνεται;
Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ.
Αρκεί να μην επικρατήσει Η ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και οι διαπλοκές της ΠΑΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου