Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Σχεδόν… κλοτσηδόν έφυγε από την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Χαλάνδρι ένα υπερφιλόδοξο στέλεχος της γενιάς των «30άρηδων», που θεωρείται «προστατευόμενος» του Κυριάκου Μητσοτάκη και γυρίζει από… κανάλι σε κανάλι, όπως επισημαίνεται στα Παραπολιτικά της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» (25/02/2018).

Αιτία ήταν η υπεροπτική συμπεριφορά του προς τον γραμματέα της οργάνωσης, καθώς ο εν λόγω φέρεται να απαίτησε τη στήριξή του και την ιδιαίτερη προβολή του σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωνε η Οργάνωση Χαλανδρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν ο γραμματέας να… πετάξει έξω τον υπερφιλόδοξο νέο με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται η στήλη, ο γραμματέας τηλεφώνησε και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στο Μοσχάτο, ζητώντας με… ηχηρό τρόπο από τους αρμόδιους να μην του στέλνουν «παιδαρέλια με φουσκωμένα μυαλά που τους ενδιαφέρει μόνο να εκλεγούν βουλευτές στη Β΄ Αθήνας», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στη «θερμή» τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Χαλανδρίου και Μοσχάτου.ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Να εκπονήσουμε ένα σχέδιο για να μη θεωρούνται οι τσιγγάνοι πολίτες δεύτερης κατηγορίας”

  Δήλωση του Ν. Παπαδάκη, επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”, για τη σημερινή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Τσιγγάν...

Δημοφιλείς αναρτήσεις