iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΓΚΙΤΑΚΟ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ....

Για τον αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 

Το παρόν είναι μια πρώτη απάντηση στον επαγγελματία συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ Β. Γκιτάκο, που εχθές το βράδυ, στο κλείσιμο του συνεδρίου τους στα Γιάννενα, για να αντιπαρατεθεί στην Χαλκιά έκανε αναφορά σε μένα - Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ - χρεώνοντας της ... τα όσα είπε ο άνδρας της στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου, όταν είχε έρθει να υπερασπιστεί - μαζί με την Κούκα και και το ΠΑΜΕ - ότι ΕΝΑΣ εργαζόμενος, με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου σε ένα ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περιορισμένης διάρκειας - δηλαδή ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ του δήμου - έπρεπε να γίνει ..... παρατασιούχος και τελικά να μονιμοποιηθεί.
Είπε λοιπόν ο Γκιτάκος ότι "ο αντρας της Χαλκιά είναι εναντίον του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

Είσαι ακριβώς ο συνδικαλισμός που δεν χρειαζόμαστε άλλο. 
Ναι το λέω και το πιστεύω. 
Εγώ το λέω, όχι η Χαλκιά.
Αν έχεις αδένες  να τα βάζεις μαζί μου, όχι με την γυναίκα μου.

Στο δημοτικό συμβούλιο όμως όταν τα άκουσες έπαθες γλωσσοδέτη.
ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!

Γιατί ήρθες να υπερασπιστείς αυτά που έχει κάνει το αφεντικό σου ο Καλομοίρης ως δημοτικός σύμβουλος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ούτε με εκατό επαγγελματίες συνδικαλιστές, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους - ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ και το αφεντικό σου - μαζί, αν καταναλώσουν ΟΛΟ το ηθικό πλεονέκτημα της καργαριστεράς.

Δεν περιμένω να καταλάβεις εσύ αν και πώς υπερασπιζόμαστε ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

Διότι εσύ είσαι αυτό που πρέπει να ΣΒΗΣΕΙ, κατά τη γνώμη μου για να ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ που εμείς λέμε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

Τον συνδικαλισμό για τους εργαζόμενους και την κοινωνία και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

Ευχαριστώ που με έκανες πανελλαδική φίρμα στη δευτερολογία σου στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ στα Γιάννενα.

Είναι αλήθεια: Ήμουν, είμαι και θα είμαι διαχρονικά απέναντι σε αυτό που εσείς λέτε πολιτική ή συνδικαλισμό και θα είμαι πάντα από την πλευρά των ολίγων που θα προσπαθούν να τα ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

Για την επίθεση στη Χαλκιά, για όσα είπε ο άντρας της στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου, με αφορμή τις συνδικαλιστικές επιλογές της και το πώς επιλέγει να υπηρετεί ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ της  - αν θέλει - θα σου απαντήσει η Χαλκιά, εμείς στο σπίτι έχουμε κατακτήσει ένα στοιχειώδη βαθμό αυτονομίας, δεν είμαστε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του αφεντικού, δεν καταλαβαίνεις εσύ από αυτά, σκυλάκι του Καλομοίρη και του Λαφαζάνη.

Βέβαια είσαι τόσο ρόμπα που άφησες την επίθεση να της την κάνεις στο τέλος, με το δικαίωμα του επικεφαλής και δεν της δώσατε το δικαίωμα να απαντήσει επί προσωπικού, "γιατί δεν προβλέπεται".

Έτσι έχετε μάθει εσείς οι επαγγελματίες. ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

Αντιφασίστες από τα LIDL.

Πάντως έχεις σε ένα δίκιο: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ είτε στο ΠΑΣΟΚ, είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε στην μεταΣΥΡΙΖΑ εποχή.

ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;;;;

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ρε πολιτικά πλυντήρια της διαφοράς και της πλαστογραφίας;;;

Ξέρω ότι θα το διαβάσεις και εσύ και οι άλλοι, αφού ασχολείστε μαζί μου συνεχώς.
Μην κάνεις ότι δεν το είδες.

Περιμένω την απάντησή σου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου