iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣΟι φόβοι μας αποδείχτηκαν βάσιμοι για άλλη μια φορά.

Βλέπετε οι πολιτικάντηδες - Μαυρογυαλούροι και τα τσιράκια τους έχουν την ίδια - ΠΑΝΤΑ - συμπεριφορά όταν έχουν ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ και καρφώνονται. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, προσπαθούν να περάσουν στα μουλωχτά ό,τι θέλουν ή να κρύψουν την αλήθεια αποφεύγοντας να απαντήσουν ερωτήματα επί της ουσίας και τυρβάζοντας περί άλλα.

Πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους οι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ όλων των αποχρώσεων.

Εχθές ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κος Γερολυμάτος, σε ερώτηση του Ακατανόματου στο δημοτικό συμβούλιο, κατά την διάρκεια της συζήτησης της έγκρισης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση του έργου αγωγών ομβρίων στην Εθν. Αντιστασεως και στην Αποστολοπούλου - έργα που θα δημιουργήσουν προφανώς τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Χαλάνδρι τους επόμενους μήνες αλλά αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να γίνουν έργα, μαγικό ραβδί δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί  - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ δυστυχώς, ότι η περιφέρεια Αττικής ΕΒΓΑΛΕ από τον περιφερειακό προϋπολογισμό το έργο που αρχικά είχε εντάξει και αφορούσε την διαπλάτυνση του κλειστού αγωγού ομβρίων του ρέματος Σαρανταπόρου που περνάει κάτω από την λεωφ. Κηφισίας προς την Φιλοθέη - όπου ακούγεται ότι δεν θέλει ο εκέι δήμαρχος να σκαφτεί προεκλογικά.

Και τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Ξέρεις μπαμπουίνο;
Κάποιοι πνίγονται.
Και φωνάζει μετά ο ΣΚΑΗΣ  "τι έκαναν οι αρμόδιοι".
Αλλά τώρα έχει εκλογές και θα ψηφίσεις πάλι όποιον σου πουν,  σαν μπαμπουίνος που είσαι.

Οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές - που να δεις ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ - θα λένε ότι έκαναν αντιπλημμυρικά έργα στο Χαλάνδρι.
Βέβαια.
Και οι Χαλανδραίοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα χαριεντίζονται με τον .... Αεικίνητο και θα δοξάζονται κρυπτόμενοι.
Εκείνοι που επέτρεψαν να φύγει από τον περιφερειακό προϋπολογισμό το έργο - ΥΠΟΔΟΜΗ για το έργο που γίνεται  ήδη  στο Χαλάνδρι.

Η αλήθεια αναδείχθηκε αλλά το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου δεν ήταν σε θέση να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ για το Χαλάνδρι τα αναγκαία για την πόλη, διότι ταλανίζεται από τους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ καβγάδες μεταξύ των "υποτιθέμενων" αντιπάλων - των κομματικά χρισμένων συνεταίρων -  και των καθεστωτικών ανταρτών της καργαριστεράς που κάνουν συνδικαλισμό 15μελούς μαθητικού συμβουλίου - ούτε καν φοιτητικού αμφιθεάτρου δια να πληξουν τον αντίπαλο.

Την ώρα που  ο Ακατανόμαστος ζήταγε από το δημοτικό συμβούλιο ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γιενι άμεσα ένα πολύ κρίσιμο έργο γα την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και κυρίως της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας οι άλλοι τι έλεγαν;
  •  Ο ένας κοίταγε να δικαιολογήσει τον - εν ΝΔ σύντροφό του δήμαρχο Φιλοθέης Ψυχικού. Είναι βλέπεις ο οικοδεσπότης του ΣΒΑΠ. Του συλλόγου για την ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, του μαγαζιού που του έχει δώσει ο Συμεών για να παίζει, σε αντάλλαγμα του δήμου που του χάρισε. Πρέπει να τον προστατεύει.
  • Ο άλλος ασχολείτο με τον εργολάβο που πήρε το έργο και τον άλλο που το έχασε. Ο καβγάς για το πάπλωμα.
  •  Ο άλλος έκανε αντιπολίτευση του .... ώλου, κάνοντας κριτική στην διοίκηση  γιατί επιτρέπει στον εργολάβο να παρκάρει τα μηχανήματά του στον ΧΕΥ 9 όσο διαρκεί το έργο. Το είχε πει και η Λούλα που έλειπε εχθές άρα - σου λέει - αυτό είναι το σωστό το αριστερό, ας το πω και εγώ.  ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ - λέει - ο δήμος, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ. Δηλαδή - σου λέει - να μην διευκολύνει ο δήμος το έργο, αφήνοντας τα μηχανήματα να είναι παρκαρισμένα κοντά, μπας και τελειώσει η ταλαιπωρία των κατοίκων όπου σκάβει ο εργολάβος (τώρα σκάβει στην Τούφα)  μια ώρα αρχύτερα. Να του βάζει προσχώματα και εμπόδια για να μάθει Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, που είναι εργολάβος. Για ιδεολογικούς λόγους. ΑΜΕ! ΤΙ;;;; ¨Ετσι θα έχεις το αριστερόσημο;;;;
(Παραχωρηση σε ιδιώτη το παρκάρισμα των μηχανημάτων όσων διαρκεί το έργο στο άδειο χωράφι του δήμου  .....
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε  από την ιδεοληπτική καργαριστερά .....)

Στην διεκδίκηση αυτών που έχει ανάγκη η πόλη ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ.
.
Εκεί υπάρχουν πάντα αντιθέσεις που δεν επιτρέπουν τον ΟΜΟΙΜΑΖΔΙΣΜΟ, αφού η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ δημιοουργεί πίεση σε κάποιους κομματικούς φίλους των μεν ή των δε.

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ θυμούνται τον ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟ οι καθεστωτικοί. "Μην την πληρώσει κανένα ..... "παιδί""  που υπέγραψε,  σου λέει.

"Αφού έτσι γίνεται παντού στο δημόσιο" σου λέει.
Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ - σου λέει - έτσι το έχουμε. Μην το αλλάξουμε.

Ε ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΝΤΑ.

Δεν φταίει η βροχή, ούτε ο κακός μας ο καιρός.

  • ΦΤΑΙΝΕ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΟΙ- ΚΩΛΟ - ΓΟΥ,  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ...ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.
  • Φταίνει καριερίστες πολιτικάντηδες που θέλουν να κάνουν τα ρέματα μέσα για να συνεχίσουν την βιαίως διακοπήσα πολιτική τους σταδιοδρομία, όταν το αφεντικό τους ψήφισε χωρίς να διαβάσει.
  • Φταίνε όσοι θεωρύν ότι ό,τι κινείται είναι και κίνημα.
  • Φταίνε όσοι θεωρούν ότι πολιτική είναι μόνο ό,τι έμαθαν όταν ήταν μικροί και δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασαν κάποια χρόναι από τότε, στην δεκαετία του εβδομήντα και οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Ούτε τα ζητούμενα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου