Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΕΝΑ ΠΙΤΤΟΓΥΡΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ



Ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί Ο ΧΑΜΟΣ με το χθεσινό μας άρθρο - βασισμένο σε δημοσιογραφικές πληροφορίες από το σουβλατζίδικο.

Όταν δημοσιεύεται κάτι που ΕΝΟΧΛΕΙ προκαλεί αντιδράσεις. Αυτονόητο και αναμενόμενο.

Αρχικά επιχειρήθηκε η γνωστή "ΔΙΑΨΕΥΣΗ".
"Σε κορόιδεψε ο ρουφιάνος σου. Δεν έχεις διασταυρώσει την είδηση ...."  και τέτοια.

Όλη μέρα έφαγα για να τσεκάρω - όχι την αξιοπιστία του σμπίρου μου, αυτή ήταν δεδομένη - αλλά το τι λένε και τι θα σκεφτούν να πουν οι δηλωμένοι λασπολόγοι, ψεύτες, συκοφάντες μας και μην τυχόν έγινε ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ (γιατί ΛΑΘΗ μπορεί να κάνουμε, για την σκοπιμότητά μας είμαι σίγουρος.) 

Λοιπόν ο σμπίρος μου καλά μου τα είπε για το σουβλατζίδικο - διότι ο σμπίρος μου ψέμματα δεν λέει - αλλά λογικό να κάνει ψιλολαθάκια, αφού δεν ξέρει τα τεκταινόμενα στον δήμο αλλά και τα πρόσωπα όπως ο Ακατονόμαστος.

Ούτε είναι εύκολο να ξεμπερδέψει κανείς κανονικός άνθρωπος τις τάσεις, τις φράξιες και τα καπετανάτα της αριστεράς (πρώην, νυν, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ).
Αυτό θέλει ειδική διατριβή.    
Πόσο μάλλον αν μπερδεύονται στην παρέα τους και στελέχια του WAFFΕN νεοφιλελυθερισμού.

Εχθές όλη μέρα έψαχνα να βγάλω άκρη για το ποιοι ήταν οι συνδετημόνες του "δικού μας" - του αρθρογράφου της ΠΛΑΤΕΙΑΣ εννοώ - που έτρωγαν μαζί με το σουβλάκι και τον .... Νταβία. (δεν ξέρουν οι κακόμοιροι πόσο σκληρόπετσος είναι. ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ).

Δεν είχα ονόματα, είχα περιγραφές από τον σμπίρο μου.
                                                          
Ήταν πέντε μέλη του ΔΣ του συλλόγου της ρεματιάς.

3 προερχόμενα από την αριστερά (μπαίνοντας), ένα από το ΚινΑλ (δύο;;; έχω μπερδευτεί με τους ΚινΑλίτες, δεν ξέρει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους) και ένα από τα WAFFEN του νεοφιλελευθερισμού.

Η ΚινΑλίτισσα είπε και τσις "ομορφιές" εναντίον της απλής αναλογικής και υπέρ του .... ""παιδιού" που έχει αδικηθεί και πρέπει να αποκατασταθεί.
Μάλλον για την απλή αναλογική συμφώνησε μαζί της  και άλλη  .... συντρόφισσα του ΚινΑλ.

Άλλοι απλώς ... άκουγαν, λέει και δεν συμφωνούσαν και τους αδικήσαμε.

Πάντως ο σμπίρος μου καλά μου τα είπε.

Αυτά λέγονταν στο τραπέζι του σουβλατζίδικου και ο άνθρωπος απλώς δεν ξεχώρισε ποιος έλεγε τι και ποιος συμφωνούσε ή διαφωνούσε αλλά σώπαινε. 

Αν αδικήσαμε κάποιον/α - ΤΗΝ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ - ζητάμε συγνώμη αλλά καλό είναι μερικοί ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ, να πούνε και καμιά αλήθεια για όσα γνωρίζουν και να κατανοήσουν ότι ΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ εναντίον των άλλων δημόσια, πίσω από την πλάτη τους, με ψέμματα από συντρόφους της - του ιερεξαταστηρίου, όλα με κοινή αφετηρία συνήθως τους "συντρόφους" της συμμορίας της ΔΡΑΣΗΣ στην περιοχή,  ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
Και δεν καθαγιάζονται επειδή αυτό θέλουν οι ΚινΑλίτες.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

ΥΓ: Μας υπέδειξαν την δεοντολογία της αριστεράς:  "ό,τι δεν μπορεί να διασταυρωθεί ακριβώς, δεν πρέπει να δημοσιεύεται" και ότι βγήκαμε OFF από την ανάρτηση.

Μας λένε και .... ΑΥΡΙΑΝΗ όταν δεν μας λένε ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ.

Οι κουτσομπόλιδες, οι συκοφάντες, οι λασπολόγοι και οι συνειδητοί ψεύτες μας κάνουν μαθήματα δημοσιογραφίας.
Το ίδιο κάνουν και οι πλαστογράφοι.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ  ΕΊΝΑΙ ότι κάναμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και  αποκαλύπτουμε τα κόλπα των πιέσεων και θα συνεχίσουμε όσο .... η υγεία μου το επιτρέπει.

Η υγεία μου, με την οποία τόσο πολύ ασχολούνται είτε φιλικά - συντροφικά είτε ενδεχομένως και απειλητικά.

Μην ανησυχείτε. ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. 

Αν ήταν η δημοσιογραφία έτσι όπως θέλουν  οι σύντροφοι που μας την έπεσαν (ενώ διαχώρισαν την θέση τους)  η έννοια της "δημοσιογραφικής πληροφορίας" δεν θα υπήρχε.

Θα έπρεπε να δημοσιεύονται μόνο τα δελτία τύπου.

Αλλά εδώ δεν είναι της .... Τζένης το ανώνυμο ste.
Εδώ  δεν είμαστε Βόρεια Κορέα.

Ούτε η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι η ΕΡΤ ή ο ΣΚΑΙ.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

Μαζί με όσους είτε δια της συμμετοχής, είτε δια της ανοχής, είτε δια της αδιαφορίας τους, είτε δια των υπολογισμών τους, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ , για χάρη του .... λαϊκού κινήματος (και της φουκαριάρας της μάνας τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου