Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ: Να ακυρωθούν κατά την διάρκεια του 3ημερου εθνικού πένθους οι εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.


Κ Δήμαρχε , κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου

Όταν η χώρα βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, όταν η μυρωδιά του θανάτου εχει φτάσει στα μπαλκόνια μας, ο Δήμος Χαλανδρίου οφείλει να σεβαστεί τους 10δες νεκρούς τους εκατοντάδες συγγενείς και φίλους τους όπως επίσης όλους όσους συμμετέχουν στο βαρύ αυτό πένθος.

Θεωρώ ότι αυτή την ωρα του εθνικού αλλά και του ατομικου πένθους του καθενός, δεν είναι δυνατόν εμείς , ως Δημος Χαλανδρίου «να αδωμεν». Δεν μπορώ να φανταστώ, αυτές τις ώρες που ο καθένας συλλογαται τον θάνατο τόσων συνανθρώπων, και ο Αττικός ουρανός είναι γεμάτος ανθρωπινά αποκαϊδια, εμείς ως Δήμος Χαλανδρίου « να εκτελούμε το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα», να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε.

Ζητώ ως Δημοτικός σύμβουλος και ως επικεφαλής Δημοτικής παράταξης, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν, αλλά και του πόνου των οικογενειών τους, την ματαίωση και την μετάθεση σε άλλες ημερομηνίες των προγραμματισμένων για αυτό το 3ημερο, εκδηλώσεων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου