Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ, ΓΜΩ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ;;;;

του Ακατανόμαστου
 Για ένα θέμα που δεν έχει πιάσει η ΠΛΑΤΕΙΑ, παρά το γεγονός ότι έχει απασχολήσει το φατσομούκι ύστερα από ανάρτηση του Συμεών θα ασχοληθώ σήμερα Κυριακή, πριν τα ούζα.

Είναι η καταδίκη ενός "πρώην αντιδημάρχου του Κουράση" - ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ - σε δέκα μήνες φυλακή (με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης) - για οφειλή του στο ταμείο της ΦΛΥΑ ΑΕ.

Το θέμα είναι δύσκολο να το πιάσεις χωρίς να πεις ονόματα και να γίνεις συγκεκριμένος, όπως κάνει ο Συμεών στο φατσομπούκι,, που αναφέρεται στον καταδικασθέντα με  την ιδιότητα του  ως "πρώην αντιδημάρχου" (που είναι πολλοί) και με τα αρχικά του Σ.Π. που είναι μόνο ένας.

Ο υπογράφων Ακατανόμαστος δεν μπορεί να μιλήσει για το θέμα όπως θέλει χωρίς να γίνει ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ αν και ως ("διορισμένος από τον Ζαφειρόπουλο" κατά πώς θέλουν να με αναφέρουν - ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ - οι οχτροί μου ΚινΑλίτες) πρώην Δ.Σύμβοουλος έχω απόλυτη άποψη και γνώση για το θέμα το οποίο οδήγησε στην καταδίκη του Σ.Π. και βέβαια αν μου είχε ζητηθεί θα ήμουν έτοιμος να καταθέσω και ενόρκως ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

¨Οχι γιατί δεν είναι λάθος αυτό που έχει συμβεί με τα δέκα χιλιάρικα, τα οποία φαίνεται - κατά την δικαστική απόφαση - ότι  υπεξαιρέθησαν από το ταμείο της ΦΛΥΑ,  αλλά γιατί σε όλα τα εγκλήματα - από τα λίγα νομικά που ξέρω - αναγνωρίζονται ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ και το πρώτο που εξετάζεται είναι η πρόθεση του .... εγκληματία. (Μην φας το μουστάκι σου που σε λέω εγκληματία, κατά το νόμο ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΛΟ ΕΝΟΧΟΙ και εν δυνάμει ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ).

Και βέβαια ο Σ.Π. δεν είχε καμία πρόθεση να "φάει" τα λεφτά της εταιρίας, ούτε λειτούργησε με τέτοιο σκοπό.
Αυτό δεν τον αθωώνει βέβαια αλλά ελαφρύνει σοβαρά το βάρος του .... εγκλήματος.

Δεν έστησε καμία "μηχανή" για να φύγουν λεφτά από την εταιρία, το ταμείο της οποίας για χρόνια μάθαμε να διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού, όταν την αναπτύσσαμε, αφού είχαμε συμφωνήσει ότι ήταν ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ να πετύχουμε να έχουμε στο Χαλάνδρι μια σοβαρή Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση, μια δημοτική επιχείρηση που δεν μοιάζει με όσες ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ.

Ο Σ.Π ήταν αμειβόμενο στέλεχος της εταιρίας για πολλά χρόνια. 
Αν δεν κάνω λάθος από το 2002 μέχρι το 2008 ως αντιπρόεδρος της ΦΛΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ και ως πρόεδρος της ΦΛΥΑ ΑΕ από το 2008 έως το 2014 .
Ενώ επί της τριετίας - λαίλαπας της δημαρχίας Κουράση - διετέλεσε παράλληλα  και αντιδήμαρχος.
(Σόρυ που σε φωτογράφισα αλλά  εδώ δεν μιλάμε με ασάφειες. Τράβα μου και εσύ μια μήνυση για τα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά τώρα όμως,  για να μαζέψω τις ποινές και να τις συγχωνεύσω, ντάξει;).

Ο υπογράφων Ακατανόμαστος  ήταν αμειβόμενος στην ΦΛΥΑ για ένα χρόνο ως αντιπρόεδρος του ΔΣ που εκλέχτηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο επί Ζαφειρόπουλου (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Αυτό θα ήταν μηνύσιμη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΣΟ που το έγραψε - αν έκανα μηνύσεις σε πολιτικούς μου αντιπάλους) και για ένα και κάτι μήνες χρόνο ως Δνων Σύμβουλος, εκλεγμένος από το ΔΣ της εταιρίας μετά την παραίτηση του Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Ο Σ.Π με είχε προτείνει ως πρόεδρος για να είμαι ο Δνων Σύμβουλος.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ:
ΚΑΙ ΕΓΩ - Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ - έχω κάνει χρήση αυτού που έκανε-  ΚΑΘ΄ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΜΩΣ - ο Σ.Π και έφτασε να καταδικαστεί.

Είχα ανάγκη χρημάτων - (για κάποιο δικηγόρο θα τα ήθελα, εκεί χαλάω εγώ τα λεφτά που βγάζω, ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ) - και πήρα τρεις μήνες από τις μηνιαίες αποζημιώσεις μου μπροστά.

Και βέβαια τα λεφτά ξαναμπήκαν στην θέση τους τους επόμενους μήνες ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ.

Ο Σ.Π. έκανε το ίδιο αλλά .... το παράκανε.
Πήρε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ.
Η οφειλή του φούσκωσε κι πέρασε την οικονομική χρήση που αν τα είχε γυρίσει δεν θα είχε το πρόβλημα που του άνοιξε.
Στο τέλος την μάζεψε την οφειλή που είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο στο ποσό των 10.000 ευρώ, που ακόμα οφείλει.
Χάσανε και τις εκλογές - που δεν το περιμένανε και έμεινε ανοικτός.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΔΑΝΕΙΟ" αυτό είναι γραμμένο στα βιβλία της εταιρίας και στον ισολογισμό της εταιρείας ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ότι ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ για να φαγωθούν λεφτά.

Οι κλέφτες δεν γράφουν τα κλοπιμαία τους στα λογιστικά βιβλία της εταιρίας που κλέβουν.

Η εγγραφή του δανείου στον ισολογισμό του 2014 (αν δεν κάνω λάθος την χρονιά) αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για κάποιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ αλλά για ταμειακό θέμα προς διευθέτηση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ:

Ο Ακατανόμαστος είχε παραιτηθεί για να κάνει το χατήρι των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που βγάζανε αφρούς για την ΦΛΥΑ, πριν την κάνει από την ΟΜ Χαλανδρίου..

Ο Ανδρεόπουλος ήταν το μόνο  μέλος του ΔΣ της εταιρίας από την αντιπολίτευση, τότε.

Και η ψήφιση του ισολογισμού από το ΔΣ και την Γενική Συνέλευση της εταιρείας αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για κάποιο  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ αλλά για ένα ταμειακό θέμα προς διευθέτηση και ια διαχειριστική ..... ξιπασιά.

Άλλωστε αν ήταν όντος ΣΚΑΝΔΑΛΟ που μπορούσε να έχει "πολιτικό αντίκρισμα" θα το είχε αξιοποιήσει κάποιος εκ των διαχρονικών οχτρών της ΦΛΥΑ προεκλογικά.

Αλλά μείνανε στα στραγάλια και τις τσαπέλες οι οχτροί της ΦΛΥΑ.
Και στις "παράνομες" διαφημίσεις.

Γιατί ο Σ.Π. δεν ήταν επικίνδυνος.
Ό άλλος ήταν ο πολιτικός στόχος.
Τον Νταβία θέλανε να βρουν όσοι έψαχναν.
Και την πλήρωσε ο Σ.Π.

Που φταίει ΒΕΒΑΙΑ γιατί το παράκανε και γιατί ΧΡΩΣΤΑΕΙ στην ΦΛΥΑ αλλά ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑ!

Δεν βρήκε κανέναν κολλητό του να κάνει καμιά  κομπίνα που δεν φαίνεται.
ΧΡΩΣΤΑΕΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Το παραδέχτηκε και στο δικαστήριο.
Ο νόμος ΣΩΣΤΑ τον καταδίκασε αφού έφτασε το θέμα στη δικαιοσύνη.

Καλά έκανε και το έστειλε ο Συμεών στην δικαιοσύνη;

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, όταν το έκανε.

Διότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από όσα λέει ο Συμεών και έχουμε ακούσει το ίδιο στόρυ από δύο μεριές άρα είναι τσεκαρισμένο:

ΤΟ Σ.Π. ουσιαστικά δεν τον έστειλε ο Συμεών!
Ο  ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ!

Και άκου τώρα γιατί:
Όταν βγήκε ο Συμεών, όταν ο Ακατανόμαστος ήταν ο στοχοποιημένος από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ως ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙΑΣ της ΦΛΥΑ και ο Συμεών τα είχε καλά με τον Κουράση και όλους τους Κουρασικούς, ο Σ.Π. κλήθηκε στον δήμο.

Και ο Συμεών του πρότεινε -  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ - να κάνει μια ρύθμιση της οφειλής με 100 - 200 ευρώ το μήνα.

Ο Σ.Π. του φίλαγε τα χέρια που δεν τον έστειλε κατευθείαν στη δικαιοσύνη.

Αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην ρύθμιση.
Λεφτά υπάρχουν ως γνωστόν.

¨Εμαθα από πολύ καλό σμπίρο ότι κάποιοι  εισηγήθηκαν  να βοηθηθεί με κάποιο τρόπο -ο Σ.Π. να ανταποκριθεί στη ρύθμιση - ίσως με ένα "συλλογικό δάνειο" από την παράταξή του για να καλυφθεί το δημόσιο ταμείο και να μην είναι νομικά εκτεθειμένη η διοίκηση της ΦΛΥΑ  - αν η υπόθεση πήγαινε στην παραγραφή - αλλά η στάση του αρχηγού ήταν αρνητική.
"Μη με ανακατεύεται" είπε -  μου είπαν.
Ο Πεντακαθαρίδης γραμματιάκιας.

"ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ" μου είπε ΕΠΙ ΛΕΞΗ  ο ΔΕΞΙΟΣ σμπίρος μου, μέσα από τον δήμο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:
  • Μακάρι όλοι οι καταχραστές του δημοσίου να ήταν σαν τον Σ.Π. και να έγραφαν τις οφειλές τους στα λογιστικά βιβλία του ΝΠ.
  • Η διοίκηση της ΦΛΥΑ δεν μπορούσε να αφήσει να παραγραφεί το .... "αδίκημα"  και να αναλάβουν αυτοί  την ευθύνη για το θέμα. Οπότε έκαναν αυτό που είχαν υποχρέωση.
  • Ελπίζω και εκτιμώ ότι μέχρι το εφετείο θα βρεθεί λύση και ο Σ.Π. θα αθωωθεί ή η ποινή θα είναι ακόμα μικρότερη, αφού ΝΑΙ είναι παράνομο να παίρνεις δάνειο αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ.
Δεν κρίνω την απόφαση της δικαιοσύνης εγώ, να είμαστε ξηγημένοι.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ τοποθετούμαι για ένα θέμα το οποίο ΓΝΩΡΙΖΩ  και δημόσια λέω ότι δεν είναι ΔΙΚΑΙΟ να θεωρείται ο Σ.Π. καταχραστής γι΄αυτή την υπόθεση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑΙ!

Χρωστάει.

Αλλά όποιος χρωστάει δεν είναι απατεώνας.
(Μάλλον το αντίθετο είναι ο κανόνας σήμερα.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ).

Και θα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΛΕΥΡΑ ΜΑΣ, την πλευρά της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, να προσωποποιήσουμε στον Σ.Π. την διαφθορά στον δήμο Χαλανδρίου.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΞΙΩΝ
(σόρυ που την είδα "η ηθική της αριστεράς" δεν θα το ξανακάνω, άλλωστε το αποφεύγω συστηματικά και το τρολλάρω).

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΛΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗΔΩΝ, ΤΩΝ .... ΑΡΙΣΤΩΝ.

 ΥΓ1: Κάνε μου τώρα και εσύ Σ.Π. μια μήνυση που σε φωτογράφισα. Μην μασάς  Κάνω συλλογή.

ΥΓ2¨: Στην περίπτωση που δεν μου κάνεις μήνυση και με χρειαστείς για μάρτυρα στο εφετείο, το τηλέφωνο το έχεις. Μην το χρησιμοποιήσεις μόνο αν έχεις κοντά τον αρχηγό σου γιατί θα πιαστούμε από το μαλλί μέσα στο δικαστήριο και αντί να σου ελαφρύνουμε  την ποινή .... σε βλέπω .... ισόβια.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου