iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΠΗΡΕ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ, ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ


Η ποινική δίωξη η οποία έχει ασκηθεί στον Νταβία από τη μήνυση της Κούκα έχει αφετηρία την διενέργεια της ΕΔΕ για την υπογραφή Βάσιου και κατ΄επέκταση του έργου στον καταυλισμό το 2006 και τα μόρια που δόθηκαν μπόνους στην ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ (τότε) ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ κατ΄επιλογή και εντολή εκείνου του κολλητού της τότε Δημάρχου Χαλανδρίου, της ντροπής αυτής της πόλης, του Γραμματιάκια Γιώργου Κουράση κατά τις κρίσεις του 2013 επειδή διενήργησε την ΕΔΕ.

Μια ΕΔΕ που όποιος ξέρει το περιεχόμενό της και όσα ακολούθησαν μετά από αυτή ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ το μόνο που μπορεί να πει είναι ότι ήταν μια ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ της αλήθειας, αν δεν ήταν και ΕΔΕ συνειδητής απόπειρας παραπλάνησης της δικαιοσύνης.

Από την ΕΔΕ αυτή χαμένοι ήταν η αλήθεια,, οι δημότες, ο δήμος και πολλοί αθώοι υπηρεσιακοί και αιρετοί που ταλαιπωρήθηκαν ενώ κάποιοι ακόμα δεν έχουν ξεμπερδέψει (αν δεν καταδικαστούν).

¨Η Υπηρεσιακή ιεραρχία του δήμου διασαλεύτηκε για πάντα, αφού έγινε παλιότερη διευθύντρια εκείνη που έγινε και αυτό ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ και στο μέλλον.

Εξαιτίας της μεθόδευσης είναι πάντα ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ διευθύντρια.

Επειδή έκανε την ΕΔΕ.

Η άλλη έκανε .... τον προϋπολογισμό.
Και ήταν επί χρόνια ΕΙΣΗΓΉΤΡΙΑ στο δημοτικό συμβούλιο.

Για την θέση της ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μοριοδοτήθηκε από το υπηρεσιακό συμβούλιο (στο οποίο δεν γίνονται - λέει - πολιτικές παρεμβάσεις) η ΕΔΕ και η εμπειρία στο γράψιμο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου (ενίοτε και στην πλαστογράφησή τους) περισσότερο από την εισήγηση του προϋπολογισμού.

Και αυτό δεν πρέπει ο δημοτικός σύμβουλος ή ο δημοσιογράφος  να το λέει.

Είναι προσωπικά δεδομένα.

Παρεξηγείται και ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ.
Τους θίγεται η τιμή και η υπόληψή τους.

Που είναι όλο υπόληψη είναι.
 Ο ΓΡΑΜΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ!

Γιατί ο Γραμματιάκιας δεν ήξερε ότι θα γίνουν κρίσεις - σου λέει - όταν την έβαλε να κάνει την ΕΔΕ. Δεν το έκανε για να της δώσει μπόνους. ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ότι έγιναν κρίσεις.
Ξέρει ο δήμαρχος ότι θα γίνουν κρίσεις;
(Εδώ που τα λέμε βέβαια αν δήμαρχος είναι ο Κουράσης ακόμα και αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Αυτό είναι ένα σημείο που μπορεί να με καταδικάσει. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΣ που μπορεί να πείσει το δικαστήριο ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Ούτε ότι θα αλλάξει τον ΟΕΥ και θα την βάλει να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ήξερε, Αυτός ποδήλατο κάνει. Γι΄αυτό τον ψηφίζεις . ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!
Επειδή κάνει ποδήλατο.

Ούτε ήξερε ο Γραμαμτιάκιας ότι δεν είχε εμπειρία να κάνει τον προϋπολογισμό όταν τον έδινε σε ιδιώτες, ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΕΣΥ ΜΑΜΠΟΥΪΝΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΙΑ που την είχε "στείλει", έγινε μπάχαλο και ο δήμος ήταν χωρίς προϋπολογισμό κανένα εξάμηνο.
Πού να ξέρει η διευθύντρια να κάνει προϋπολογισμό; Είχε άλλη πρότερη εμπειρία.

Είχε περισσότερα μόρια λόγω της ΕΔΕ σου λέει .... ο νόμος, όπως τον ερμηνεύουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και κατά πώς θέλουν,

Ε τι διαδικασία θα υπερασπιζόταν το ΚΑΡΑΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ;
Την αξιολόγηση με βάση ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Να υπερασπιστεί ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ να αξιολογείται περισσότερο όποιος  κάνει καλά την δουλειά του και όχι όποιος έχει περισσότερα χρόνια σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ;;;;

Να προηγείται ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ;

Και πού θα βρουν οι επαγγελματίες συνδικάλες μόρια;;;;;
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Άρα πρέπει να προηγούνται άλλα μόρια.
Ποιος έχει άλλα - άσχετα  ..... προσόντα.

Πχ είναι μέλος ΔΣ - δηλαδή συνδικαλίστρια, κάνει ΕΔΕ, κάνει πλαστογραφίες ... κλπ;

ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ.
ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗΣ
ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου