Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Παίρνει μπρος το νέο πράσινο κόμμα με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του εν όψει των επερχόμενων εκλογικών μαχών σε αυτοδιοίκηση, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Δύο συσκέψεις των αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διήμερο - Δευτέρα και Τρίτη - στα γραφεία του κόμματος, στην λεωφόρο Συγγρού την Δευτέρα και στις Αχαρνές εχθές, με στόχο τον προγραμματισμό δράσεων και παρεμβάσεων σε ολόκληρη την Αττική.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες του Πράσινου Κινήματος
Ο συμπρόεδρος του κόμματος Κώστας Καλογράνης τόνισε ιδιαίτερα ότι κεντρικό ζήτημα το οποίο οι συνδυασμοί του κόμματος θα αναδείξουν - εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών - είναι το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η πράσινη οπτική σε αυτό,.
Η επεξεργασμένη πρόταση του Κινήματος για την διαχείριση απορριμμάτων θα παρουσιαστεί σε σειρά ημερίδων σε όλη την Ελλάδα.

Εχθές στις ΑΧΑΡΝΕΣ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ  ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ:

Με την τήρηση όλων των καταστατικών διαδικασιών του κόμματος, όπως αυτές εγκρίθηκαν στο ιδρυτικό του συνέδριο, εγκρίθηκε εχθές η ίδρυση της Τ.Ο. Χαλανδρίου του Πράσινου Κινήματος, η οποία τις αμέσως προσεχείς μέρες θα εκλέξει τον συντονιστή της και θα ξεκινήσει την δράση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...