Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΕΡΟΣ


Ο ιστορικός συναρχηγός της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - επί χρόνια εναλλασσόταν στην ηγεσία της παράταξης με τον Σίμο Ρούσσο - ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθείαι συμμετείχε στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των 9, παραιτήθηκε εχθές από το δημοτικό συμβούλιο.

"Η επαγγελματική δραστηριότητα δεν αφήνει τον χρόνο που θα ήθελα για να ανταποκριθώ στα πολιτικά καθήκοντά μου. Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Με τους περισσότερους θα ξαναβρεθούμε σε δρόμους και πλατείες, γιατί παρά τα όσα λένε αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια, τίποτα δεν έχει τελειώσει » ήταν όσα είπε ο Γιώργος Λιερός.

Τα αποτελέσματα που θα παραχθούν από την παραίτηση Λιερού για τον δήμο αλλά κυρίως για την διοίκηση εν όψει της τελικής ευθείας προς τις δημοτικές εκλογές θα φανούν τις αμέσως προσεχείς μέρες.
Και θα κριθεί κυρίως από τον αντικαταστάτη του - επιλαχόντα ΔΣ του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Αν ο αντικαταστάτης του θα είναι με την πλευρά του Συμεών - ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, τότε η  παραίτηση Λιερού είναι μια πράξη ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τον Συμεών εν όψει της τελικής ευθείας.

Αν την έδρα καταλάβει επιλαχών σύμβουλος της πλευράς  των ανταρτών θα διατηρηθεί η σημερινή οριακή κατάσταση στον συσχετισμό δυνάμεων στο δημοτικό συμβούλιο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Μια ματιά λοιπόν στη σειρά σταυροδοσίας του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μπορεί να μας βοηθήσει:

1ος στην σειρά, επιλαχών σύμβουλος για την κατάληψη της έδρας του Γιώργου Λιερού είναι ο γνωστός νευροειρούργος Κώστας Βλάχος, υποψήφιος με την παράταξη της ΛΑΕ στις πρόσφατες - προ δύο μηνών - εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο.

2ος στην σειρά - αν ο κος Βλάχος δεν αποδεχτεί την έδρα για πέντε μήνες - είναι ο Γιάννης Μιχάλας,  στενός συνεργάτης του Συμεών, γνωστός από την πολύχρονη δράση του στην τοπική κοινωνία και ιδίως στους συλλόγους και την ένωση γονέων.

ΑΡΑ?

Άρα οι πρώτες εκτιμήσεις μας για την κίνηση του Γιώργου Λιερού είναι ότι είναι ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ απέναντι στην παράταξή με την οποία εκλέχτηκε και μια πράξη που θα διευκολύνει τον Συμεών και γι΄αυτό έγινε.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Άγγελος Νταβίας  - που ένας μικροπυρετός τον κράτησε σπίτι εχθές, και δεν ήταν στο ΔΣ - μόλις πληροφορήθηκε την παραίτηση Λιερού έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Facebook:

Μόλις ενημερώθηκα ότι παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Γιώργος Λιερός.
ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ από έναν συνεπή.
Δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα πάντα.
Ο Λιερός είναι για άλλα.
Για τα άλλα δεν είναι απλώς χρήσιμος.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ και ίσως ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
Αλλά για την υπηρεσία της θεσμικής λειτουργίας του δήμου ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Λυπάμαι μόνο για το ότι μερικοί δεν κατάλαβαν νωρίτερα.
Και λυπάμαι για όσους ακόμα δεν έχουν καταλάβει.
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου