Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ - Στα άκρα ο διαδικτυακός «πόλεμος» «παρατασιούχων»-επιτυχόντων 3Κ-Δείτε τις αναρτήσεις (φωτο)

ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3Κ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Αναδημοσιεύουμε από το aftodioikisi.gr

Μια ανάρτηση της, γνωστής και από προηγούμενο ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, κυρίας Χριστίνας Καλαμπαλίκη και στη συνέχεια και του κυρίου Λάμπρου Φλώρου, εκ των διαχειριστών της σελίδας στο facebook: «3Κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι», προκάλεσε διαδικτυακό «πόλεμο» με τους συμβασιούχους –«παρατασιούχους» των δήμων.

Συγκεκριμένα, η κ. Καλαμπαλίκη σε ανάρτησή της υποστήριξε ότι:

-Christina Kalabaliki Λάμπρος Φλώρος Γι’αυτό τους χρησιμοποιούν να μας εμποδίσουν ώστε να τα δώσουν σε ιδιώτες με ευκολία αν γίνουν κυβέρνηση.

Και οι συνδικαλιστές των συμβασιούχων αποδεικνύουν καθημερινά οτι είναι βαλτοί και οχι υπέρ των εργαζομένων που εκπροσωπούν!

-Christina Kalabaliki Stelios Kanelis Αν τους ένοιαζε να κερδίσουν οι παρατασιούχοι τα ασφάλιστικά τους δεν θα πολεμούσαν εμάς συνεχώς. Αυτοί θα υποστήριζαν τους δικούς τους και εμείς τους δικούς μας. Αλλά είναι στο παιχνίδι και αυτοί των πολιτικών παραγόντων που στηρίζουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Λάμπρος Φλώρος προφανώς ο «συνάδελφος», τρομάρα μας,θα εχει καλη θέσει στην ιδιωτική εταιρεία αποκομιδής.

-Christina Kalabaliki Λάμπρος Φλώρος Ναι θα σκουπίζει με 400 ευρώ και θα λέει Ευχαριστώ.

-Λάμπρος Φλώρος Christina Kalabaliki ασε μου έφτασε την πίεση στα ύψη.

ον διαγραφω.

-Marialena Keramida Christina Kalabaliki 400 ευρω και πολλα θα του ειναι…Και θα γινει ο κ…λος του ΝΑ…

Να σημειωθεί επίσης, ότι, σύμφωνα με τους «παρατασιούχους», δεν ήταν η πρώτη φορά που η κ. Καλαμπαλίκη και ο κ. Φλώρος επιτίθονταν εναντίον τους. Σε ανάρτηση της σελίδας στο facebook: «3Κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι» στις 23/12/2018 τονιζόταν ότι: «…έχουμε πολλούς εναντίον, που μας επιτίθενται προφανώς έχοντας άλλα σχέδια και θεωρόντας μας εμπόδιο. Οσο πλησιάζουν τα αποτελέσματα τόσο μεγαλύτερη σύγχυση δημιουργείται. Αρκετοί υποψήφιοι που γνωρίζουν ότι θα αποκλειστούν βγάζουν κακία και ζήλια. Αρκετοί παρατασιούχοι επιτίθενται συνεχώς διότι θέλουν να πετύχουν όλοι και γνωρίζουν οτι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Τους έχουν πείσει ότι αν προσβάλουν κάποιο σημείο της προκήρυξης 3κ και παγώσουν τις μόνιμες προσλήψεις όσων επιτύχουν, μέσω δικαστηρίων μέχρι να μελετήσουν τη δικογραφία, θα μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. Πάλι όμως τους χρησιμοποιούν βάσει σχεδίου. Εφόσον δεν πληρούν όλοι τα κριτήρια για μόνιμο προσωπικό αυτομάτως στις τελικές δικαστικές αποφάσεις θα χάσουν ομαδικά. Αυτή την κατάσταση άλλοι πολιτικοί παράγοντες τη θέλουν για να αναθέσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας σε ιδιώτες και άλλοι για να συνεχίσουν έχοντας εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας για ψηφοθηρικούς λόγους. Δεν μπορούν η δε θέλουν να καταλάβουν μερικοί εργαζόμενοι τα παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες όλων! Για τους λόγους αυτούς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και ενωμένοι γιατί μέσω της προκήρυξης 3κ χαλάνε τα συμφέροντα αρκετών πολιτικών παραγόντων. Ισως προσπαθήσουν να εμποδίσουν τις μόνιμες προσλήψεις των οριστικών επιτυχόντων της προκήρυξης 3κ/2018….»υχόντων της προκήρυξης 3κ/2018….»Συντονιστικό συμβασιούχων: Λίγος σεβασμός

Το γεγονός προκάλεσε ανακοίνωση του Συντονιστικού των συμβασιούχων σύμφωνα με την οποία ζητούν σεβασμό προς τους συναδέλφους τους: «Κυρία Καλαμπαλικη( 3Κ Ενωμένοι Υποψήφιοι ) προσπαθητε να ανοίξετε μέτωπο με συναδέλφους σας που δουλεύουν με ασφαλιστικά μέτρα, οι οποίοι ποτέ δεν κατηγορησαν εσάς και όσους πέρασαν με αξιοκρατία στους προσωρινους πίνακες αλλά είχαν και έχουν τις ενστάσεις για αυτους που δήλωσαν ψευδή στοιχεία. Να σας θυμίσω ότι αυτοί που Κατηγορητε οταν τους έκανε πρόταση ο κύριος Βοριδης και ίσως μελλοντικος υπουργός Εσωτερικών να κάνουν αγωγή για να πέσει η προκήρυξη, ΑΡΝΉΘΗΚΑΝ για να μην μείνετε άνεργοι και εσείς και εμείς. Γιαυτό λίγο σεβασμός δεν βλάπτει… Μετά τιμής το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Συμβασιουχων Οτα».

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση ανάρτησε και στην σελίδα στο facebook: «3Κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι», ο εκ των συντονιστών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Συμβασιούχων ΟΤΑ κ. Πάνος Μπόβος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος γύρος «πολέμου» που έφτασε στα άκρα με τη διαγραφή του κ. Μπόβου αλλά και άλλων συμβασιούχων από την ομάδα.Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου