Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ: ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ?


Με την προπαγάνδα μιας σταλινοκαθεστωτικής διοίκησης του δήμου δεν είναι εύκολο να τα βάλεις, όταν εσύ έχεις μόνο τα social media και εκείνοι έχουν το δημόσιο ταμείο που το μοιράζουν αφειδώς σε αργυρώνητους "δημοσιογράφους" και "ανεξάρτητους" διαχειριστές "απολίτικων" δικτυακών χώρων που για να περάσουν από το ταμείο αναλαμβάνουν την βρώμικη δουλειά να αποκλείουν ό,τι ενοχλεί την προπαγάνδα.

Όμως εμείς δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τα θέματα που θεωρούμε κρίσιμα και να καλούμε τους Χαλανδραίους να ΣΚΕΦΤΟΥΝ, αντί να μασάνε αμάσητη την προπαγάνδα της "ΠΡΩΤΗΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ"

Σήμερα καλούμε τους Χαλανδραίους και ιδίως εκείνους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ξέρουν τι γίνεται στους αθλητικούς χώρους της πόλης, εκείνους που τα παιδιά τους αθλούνται ,να προβληματιστούν.

Και τους ρωτάμε ευθέως: Πιστεύετε ότι η πρώτη ανάγκη που είχε η πόλη να καλύψει, η πρώτη της έλλειψη σε αθλητική υποδομή ήταν να "χαραμίσει" έναν χώρο, που από την ένταξη του Πατήματος στο σχέδιο πόλης ήταν χαρακτηρισμένος ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ  με  πρόβλεψη ΝΟΜΙΜΗΣ δόμησης για αθλητικές εγκαταστάσεις 3200 τμ για να κάνει ένα ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε έναν αθλητικό παράγοντα που χρειάζεται γήπεδα τένις?


Όλοι οι Χαλανδραίοι ξέρουν τι γίνεται στα δύο κλειστά της πόλης για μια ώρα προπόνηση.

Λίγοι ξέρουν ότι την περίοδο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ για το Χαλάνδρι διοίκησης Κουράση ΧΑΘΗΚΕ ο προβλεπόμενος για ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου, χώρος στην Τούφα.

Έρχεται σήμερα ο Συμεών λοιπόν και αντί να κάνει στον ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ χώρο το τρίτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, γυμναστήριο που τόσο το έχει ανάγκη η νεολαία της πόλης αλλά και ο σωματειακός αθλητισμός - οι ομάδες μας μπάσκετ και βόλεϋ που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους στα πρωταθλήματα και τις προπονήσεις, και "καταναλώνει" την πολεοδομική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ για να εξυπηρετήσει ..... τον πολιτικό φίλο του .

 Και μας λέει - ξεδιάντροπα - ότι το κλειστό γυμναστήριο θα ήταν ΟΧΛΗΣΗ για την περιοχή(!!!!!) καταχειροκροτούμενος από τον ευνοούμενό του, εκείνον που θα πάρει προίκα τον αθλητικό χώρο του Πατήματος και επιδότηση ζεστό χρήμα, στο σημερινό συμβούλιο.

Έχουν το θράσος να κάνουν και προπαγάνδα οι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ευνοούμενοι.
Δεν το βουλώνουν τουλάχιστον λίγο να μην προκαλούν.

"ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ" που έλεγε η μεγάλη Βλαχοπούλου ως "ΣΟΥΖΥ".

ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ:

ΣΧΟΛΙΟ 1:

Προεδρος Ε.Φ.Α.Χ
(ο πρόεδρος του συλλόγου που θα πάρει τα γήπεδα τένις για να τα ..... διαχειρίζεται) κάνει μάθημα ..... αριστεράς:

Είναι πολύ δύσκολο να 《 ΑΝΑΤΡΑΠΕΊ 》 η κοινή λογική ...κάποιοι το προσπαθούν κι αυτό !
Εκτός από τη δήθεν αριστερά υπάρχει και μια κανονική ...που με όραμα , αυτοδιοικητική λογική και πολύ δουλειά , αλλάζει την Πόλη !
Ευτυχώς τα ψέματα τελειώνουν για όλους ...έρχεται η ώρα να μιλήσουν οι Χαλανδραίοι για όλους μας !


Κοινή λογική και "κανονική αριστερά" είναι λοιπόν στον αθλητικό χώρο αντί να χωράνε δεκάδες Χαλανδραίοι την ώρα, για να αθλούνται να χωράνε 8 Ψυχικιώτες που πληρώνουν τον πρόεδρο του ΕΦΑΧ για να έχει σύλλογο τένις ..... δημοσία δαπάνη και σε δημόσιο χώρο.

 Όπως γράφει παρακάτω μια απονήρευτη δημότισσα ΨΥΧΙΚΟΥ καταχειροκροτώντας και αυτή τον Συμεών που της προσφέρει αυτό που δεν έχει στο Ψυχικό.

ΣΧΟΛΙΟ 2:

Δημαρχε του Χαλανδρίου παρόλο που δεν είμαι δημότης σου αλλα του Νέου Ψυχικου θα γράψω την άποψη μου. Μενω στο Νεο Ψυχικο στα σύνορα με το Χαλανδρι γυρνάω στους δρομους του Χαλανδριου λογω δουλειας αρκετά βλεπω πολλη κοσμο ευχαριστημενο βλεπω καθαρό το προάστειο. Βλεπω να γινονται εργα.
Προσωπικα ως ετεροδημοτης δεν παίζω τέννις στο δικο μου Δημο αλλα έρχομαι στο σωματείο στο γηπεδακι της Αποστολοπουλου (που εσεις ευτυχώς και ΜΠΡΑΒΟ σας ) δημιουργήσατε. Διότι έπαιζα εδω και χρονια στην Αποστολοπουλου αλλά.... !
Μπραβο σας για τις αθλητικες εγκαταστάσεις.
Αυτο που με φοβίζει ομως είναι αν ξεκινήσουν να μη μείνουν στη μέση....
Και βέβαια ένας τέτοιος περιβαλλοντικος αθλητικος χώρος όταν θα φτιαχτεί κατα πόσο θα μπορεσει να συντηρείται;


Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΗΠΕΔΑ ΒΌΛΕΫ, ΜΠΑΣΚΕΤ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ για να καλύψουν τις ανάγκες της πόλης ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΙΚΑ σε .... υποστηρικτές και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Τα είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο όταν έπρεπε και δεν ψηφίσαμε την μετατροπή του αθλητικού χώρου του Πατήματος σε .... ιδιωτικό τένις κλαμπ.

Δική μας θετική ψήφο σε αυτή την ΚΑΚΗ για την πόλη μας εξέλιξη ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.

Ενώ θα βρείτε θετικές ψήφους όλου του ..... κόλπου: Συμεών, Κουράσης, παράταξη Λαδόπουλου και όλες οι φυλές του ΚινΑλ έχουν συμπράξει σε αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ για την πόλη και το μέλλον της.
 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου