Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΛΥΚΕΙΟ; ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ;

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Ο ένας συνδυασμός της .... "κανονικότητας" είναι του Αεικίνητου. Του αρχηγού.

Στον άλλο συνδυασμό της κανονικότητας ηγείται ο αντιδήμαρχος. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ο "φταίγανε μόνο οι άλλοι, εγώ δεν ήξερα τι υπέγραφα και τι μου βάζαν ότι υπέγραφα".

Στον τρίτο συνδυασμό της κανονικότητας είναι τα στελέχη της Ένωσης Γονέων που ήρθανε να "την πούνε" στους δημοτικούς συμβούλους σε εκείνη την επική επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ που μας είπαν ότι δε νιαζόμαστε για την παιδεία.

Όσοι επιμένουμε ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ για την διασφάλιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, και δεν παραιτούμαστε από την δικαστική μάχη για την θεραπεία του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έκανε η ΕΝΙΑΙΑ παράταξή τους όταν ήταν διοίκηση.

Και ο άλλος απόστρατος .... αντιδήμαρχος, ο οποίος ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εντεταλμένος να ασχοληθεί με την καταγραφή των ακινήτων του δήμου στο Κτηματολόγιο, είναι με τους ....
"ΟΛΟΙΜΑΖΙ, να είμαστε με τον εκάστοτε δήμαρχο" ακόμα και αν είναι ο Ρούσσος ο καργαριστερός (μπαίνοντας) , αρκεί να είναι ένα καλό και υπάκουο στα κελεύσματα της ΟΛΟΙΜΑΖΙ παρέας ΔΕΞΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Μέχρι να επαναφέρουμε την κανονικότητα, να ησυχάσουμε. Και αν πέει και κανένα χρυσαύγουλο στον ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟ δεν πειράζει. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΧΩΡΑΝΕ"

Παλιότερα - επί των ημερών μας, των ημερών Παττακού (διότι εδώ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ) την δουλειά της καταγραφής της δημόσιας περιουσίας, είχε αναλάβει εντεταλμένη αντιδήμαρχος - δικηγορίνα, κολλητή βεβαίως των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.
Εκείνη δηλαδή που έκανε και τον παιδικό σταθμό της Τούφας πολυκατοικία, μαζί με τον Κουράση. (Είναι παντού αυτός, μπλαντέρ. Χωρίς ΚΟΥΡΑΣΗ (τόνο βάζεις εσύ) ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.)
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, αφήνοντας πίσω τα προνόμια της εξουσίας. Δεν έχασαν την εκλογή τους και μετά έγιναν αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά.

ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί λοιπόν μαζί, με τους φίλους τους ΚινΑλίτες που ήταν "αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και την Λούλα που .... δεν το έπιασε ρε παιδί μου το θέμα, να το αναδείξει - όοοχι, δεν το έκανε επίτηδες η Λούλα, δεν τα πιάνει αυτά, τις ξεφεύγουν, ειδικά αν εμπλέκεται ΓΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΗΣ μέσα - δεν σου είπαν ΠΟΤΕ κουβέντα για τον .... φόνο.

ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ - ελπίζουμε προσωρινά, διότι την μάχη θα την δώσουμε για την πόλη και θα την κερδίσουμε, απλά μας καθυστερούν - ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ, αφού ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ έχει μπει στο μάτι ισχυρών ιδιωτικών συμφερόντων ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.

Και σου λένε ότι το πρόβλημα είναι .... ότι δεν υπάρχουν λεφτά να χτιστεί το σχολείο.
ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.


Και όσοι δεν το λένε και λένε "να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για την ανέγερση σχολείου" είναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Να δεις που αν τελειώσει η υπόθεση θα βρεθούν με κανένα νέο οικοπεδάκι ή τίποτα γραμμάτια που θα χαθούν. Και θα βάλουν μπροστά τίποτα βλαμμένα, χαζοχαρούμενα να λένε "δεν ενδιαφέρονται οι σύμβουλοι για την παιδεία"

Ο φάκελος της υπόθεσης που έχουμε στα χέρια μας είναι ογκοδέστατος. Τα έχει όλα.


Δεν παρουσιάζονται από την ΠΛΑΤΕΙΑ, θέλουν βιβλίο. Αν θέλει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ κατοίκων Πατήματος, τους τον δίνουμε.

Για να δουν ότι ο χώρος ανέγερσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ δεν ΔΗΛΩΘΗΚΕ - από λάθος ρε αδελφέ, όχι εξεπίτηδες - στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ από τον ΔΗΜΟ!

ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ!


ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ με την οποία ο δήμος έχασε την υπόθεση (ελπίζουμε να θεραπευτεί αυτό και υπάρχουν τρόποι και νομικοί και πολεοδομικοί να μην τους περάσει).


"..... κατά τη διαδικασία κτηματογράφησης της περιοχής, που άρχισε το έτος 2003 δήλωσαν το πιο πάνω ακίνητο (και το επίδικο) στο κτηματολόγιο, έτσι ώστε, κατά την έναρξη του
κτηματολογίου στην περιοχή Χαλανδρίου στις 2.6.2005, αυτοί, δηλαδή οι εναγόμενοι, εμφανίζονται ως συγκύριοι του επιδίκου, σε αντίθεση με τον ενάγοντα Δήμο, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα που διήρκεσε η διαδικασία κτηματογράφησης δεν επιμελήθηκε, αν και ο τίτλος ιδιοκτησίας που ανάγεται στο έτος 1984, να κατοχυρώσει τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα στο επίδικο, ούτε και αμφισβήτησε, υποβάλλοντας σχετική ένσταση, ...."


Μόλις ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των πονηρών και οι εμπλεκόμενοι γίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να σε σώσουν πάλι, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Γιατί αρκετά σε αυτή την πόλη ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 6ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ (15-3-2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου