P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΧΕΥ 9: ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Αγαπητοί συνδημότες του Πατήματος.
Για εσάς που θε έρθετε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής αλλά κα για όλους του ΠΟΛΙΤΕΣ του Χαλανδρίου θυμίζουμε άλλο ένα άρθρο μας, στην ΠΛΑΤΕΙΑ, πυ γράφτηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Με μια δική μας φιλική συμβουλη - χωρίς παρεξήγηση για την αποκοτιά να σας .... "συμβουλεύουμε":
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ που σας λέει ότι είναι ΜΑΖΙ ΣΑΣ χωρίς να υποδεικνύει ΘEΣΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ του δήμου. 

Ψαρεύει σε θολά νερά.
Και όποιος ψαρεύει σε θολά νερά απλά ΨΗΦΟΘΗΡΕΙ.
Ελπίζει να τσιμπήσει κανένας χάνος! 


Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στην ΠΛΑΤΕΙΑ γράψαμε, ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα της "πλατιάς συνέτισης" που είχε εξασφαλιστεί από τις συστημικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου με τους δύο συλλόγους του Πατήματος (να τα λέμε και αυτά). ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ σαν τους τρελούς:

Γ.Π.Σ: Ο ΧΕΥ 9 ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

  Το ΤΑΙΠΕΔ χρησιμοποίησε  αυτή τη φωτογραφία για τον ΧΕΥ 9 για να τον πουλήσει.


 Ο Δήμος Χαλανδρίου χρησιμοποιεί αυτή τη φωτογράφια για να ανακοινώσει ότι το αγόρασε - στην αντικειμενική του αξία - από το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή το ταμείο των δανειστών.


 Το αγόρασε ισχυριζόμενος βεβαίως ότι έχει πάρει χρήσεις ΚΔΑΥ, ΣΜΑ, κλπ με κείνη την υπουργική απόφαση ΚΑΠΕΛΟ της υπηρεσιακής κυβέρνησης και τα κομπρεμί του Συμεών του 2015 (δεν θα επαναληφθούμε,  http://www.stinplatia.gr/2016/10/9_24.html τα έχουμε πει αναλυτικά).

Η οποία δεν στέκει καθόλου καλά στα πόδια της.
Αν όμωςγίνεια αυτή η "επικαιροποίηση" στο ΓΠΣ (κατά πώς το ΄φαντάζονται Γερολυμάτος και Συμεών - βεβαίως και θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ διότι με το ισχύον ΓΠΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Εμείς θα προσθέσουμε και αυτή τη φωτογραφία.
"Ανεβήκαμε λίγο πιο πάνω για να φανούν καλά τα σπίτια στις δύο από τις τέσσερις πλευρές του οικοπέδου στο οποίο - μόλις 5 μέτρα από τους δρόμους που η άλλη πλευρά τους είναι ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ θα κάνουν τον ΣΜΑ.

Μήπως δεν είχαν άλλη λύση;;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΓΠΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΠΕ και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ:

4.3.3. Περιοχές Ειδικών Χρήσεων (ΠΕΧ) Πρόκειται για τις παρακάτω κατηγορίες περιοχών: ΠΕΧ (1): Το Νεκροταφείο που βρίσκεται στην περιοχή ΠΑΤΗΜΑ ΙΙ. ΠΕΧ (2): Χώροι Ειδικών Υπηρεσιών ∆ήµου Πρόκειται για έκταση που θα καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του συστήµατος αποκοµιδής απορριµµάτων του ∆ήµου, στην οποία προβλέπεται η στάθµευση απορριµµατοφόρων, ο καθαρισµός και συντήρηση του στόλου των οχηµάτων και λοιπού εξοπλισµού, καθώς και η εγκατάσταση σταθµού µεταµόρφωσης. 

Η προβλεπόµενη θέση είναι η εκτός σχεδίου έκταση του Χώρου Εγκαταστάσεων Υποστήριξης (ΧΕΥ) στον κόµβο Αττικής Οδού και Ηρακλείτου (βλ. Χάρτη Π.3.3) στην είσοδο του Πατήµατος.
 Με το ΦΕΚ 201/ΑΑΠ/18.9.2015 καθορίστηκαν χρήσεις γης, όροι και περιορισµοί δόµησης για την έκταση αυτή: α. Χρήσεις γης • Χώρος µεταφόρτωσης απορριµµάτων • Κ.∆.Α.Υ. • Κτίριο στέγασης Υπηρεσίας Καθαριότητας ∆ήµου • Κτίρια − γήπεδα στάθµευσης απορριµµατοφόρων ∆ήµου β. Όροι δόµησης: • Μέγιστος επιτρεπόµενος συντελεστής δόµησης: 0,20 • Μέγιστο επιτρεπόµενο ποσοστό κάλυψης: 20% • Μέγιστο επιτρεπόµενο ύψος: κατά τις διατάξεις του N. 4067/2012 «Νέος Οικοδοµικός Κανονισµός» (Ν.Ο.Κ.) (Α΄ 79), όπως ισχύει. • Ελάχιστη απόσταση κτιρίων από τη ρυµοτοµική γραµµή: 10 µέτρα επί της Αττικής Οδού και 5 µέτρα από τις άλλες οδούς. • Επιτρέπεται η κατασκευή περισσότερων του ενός κτιρίων στο γήπεδο. • Απαγορεύεται η κατασκευή κτιρίων επί υποστηλωµάτων (PILOTIS). • Επιβάλλεται ο έλεγχος της Β΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κατά την εκσκαφή των θεµελίων των οικοδοµών.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ:

Αντί οποιουδήποτε σχολίου αποφασίσαμε να κάνουμε το εξής απλό, γνωρίζοντας ότι ο τακτικός αναγνώστη μας έχει διαβάσει σε βάθος την υπόθεση και δεν χρειάζεται περισσότερα  τεχνικά επιχειρήματα για να καταλάβει.

Θα πάμε τώρα να μιλήσουμε λίγο και στον τυπά εκείνον, που ενώ είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης, δηλαδή παριστάνει τον ενεργό πολίτη το ρίχνει στο  "βαριέμαι ρε να διαβάσω αυτά τα περίεργα"  εμένα ο σύλλογός μου με νιάζει, θα μου δώκει ο Σουλτάνος τσικουλάτα αν πω ΝΑΙ.

ΟΚ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ - ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

ΕΣΥ - να πούμε - ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ αν όντος ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ, όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και μπορούσες να επιλέξεις χωρίς να είσαι ΤΑΙΠΕΔόπεδο αλλά με γνώμονα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, το συμφέρον των περισσοτέρων και την απλή ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ:

ΕΔΩ;  
ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ με καθαρό υδροφόρο ορίζοντα ένα δρόμο μακρυά από τα σπίτια και μάλιστα από την μια μεριά .... δρομάκι (η άλλη έχει την Ηρακλείτου);


ή

 ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΩΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ", όσο στο άλλο, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΙ ...  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ο υδροφόρος ορίζοντας δεν είναι κατάλληλος για κατοικία - έτσι και αλλιώς - από 50 μέτρα μακριά και πάνω αρχίζουμε να το συζητάμε.

Και το κοντινότερο σπίτι είναι στα .... δεν ξέρω πόσα μέτρα μακρυά και μάλιστα έχει γίνει εκεί - από την δυτική πλευρά με κολπάκι;

Και είναι και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ! Δεν θα έδιναν λεφτά στους Γερμανούς;Και που ακόμα και τώρα που έδωσαν λεφτά στους Γερμανούς για τον ΧΕΥ 9 ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, τους συνδημότες μας που ζουν στα σπίτια του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ .

Ας κάνουν τον ΧΕΥ 9 δημοτικό λαχανόκηπο τώρα που έβγαλαν την υποχρέωση στους γερμανούς και τους έδωσαν τα λεφτά μας.
(Αφού να τον κάνουν τίποτε άλλο δεν μπορούν, έχει τρένο από κάτω, σας θυμίζουμε).

ΛΟΙΠΟΝ;
Εσύ τι θα διάλεγες ρε φίλε, έτσι για να καταλάβω δηλαδή αν υπάρχει δίλημμα για κανέναν άλλο εκτός των τσάτσων που βγάζουν τις υποχρεώσεις τους να ψηφίσουν υπέρ αυτού του πράγματος.;

ΥΓ Προς φίλους σε συλλόγους: Μην ρωτήσετε γι' αυτό τους μελετητές , δεν είναι δουλειά τους. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟ. 
Όπως τα φέρνουν σε λογαριασμό τα πράγματα οι μελετητές για να γίνει ο ΣΜΑ στον ΧΕΥ 9, θα τα έφτιαχναν και για την δική μας πρόταση ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ από τον δήμο. 
 Αυτό λοιπόν δεν είναι θέμα των μελετητών!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ! 

ΥΓ:
Τότε μας έλεγαν τρελούς.
Σήμερα αγόρασαν κτήμα δίπλα στο νεκροταφείο.
Και όμως θέλουν να πάνε την ΜΙΣΗ υπηρεσία για να μην παραδεχτούν τα χάλια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου