Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ



Η αδειοδότηση των αθλητικών κέντρων και η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Παπαγιαννόπουλος ήταν τα μεγάλα θετικά της τετραετίας.

Η υλοποίηση της πρότασής μας για επαναλειτουργία των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που είχαν διακοπεί την περίοδο της …. κανονικότητας - δια την προώθηση της ιδεοληψίας της ιδιωτικοποίησης των πάντων - είναι θετικό βήμα που χρειάζεται ενίσχυση και διεύρυνση παντού.

Η επιλογή μετατροπής ενός θεσμοθετημένου χώρου για αθλητικό κέντρο όλων των αθλημάτων στο Πάτημα, με πρόβλεψη νόμιμης δόμησης κλειστών αιθουσών που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, σε …. ιδιωτικό τένις κλαμπ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων ενός υποψηφίου της διοικούσας παράταξης και η απαράδεκτη συμπεριφορά στον μοναδικό σύλλογο που κάνει Άρση Βαρών στο Χαλάνδρι, αποτελούν μαύρες σελίδες για τον αθλητισμό στην πόλη.

Η παραχώρηση διαχείρισης δημοτικού αθλητικού χώρου – γηπέδου 5Χ5 - στην διαχείριση ενός …. διορισμένου με σουλτανικό φετφά «παρέδρου γειτονιάς», για να μπει στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου ο κατ΄ανάθεση  παράγων,  που συγκεντρώνει ψήφους δια την διοίκηση, δίνοντας άδειες εισόδου στον δημοτικό αθλητικό χώρο στους δημότες - ιδιοκτήτες τους, σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο της τοπικής ενορίας, αποτελεί επιλογή που όμοιό της πρέπει να αναζητηθεί κάπου μεταξύ Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ, αν και αμφιβάλουμε ότι θα βρεθεί ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΑΚΌΜΑ και μεταξύ των τζιχαντιστών.

Η χωρίς θεσμικές αποφάσεις και πλαίσιο κατά περίπτωση και κατά πολιτική συναλλαγή χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων ανάλογα με τα κέφια της διοίκησης, είναι πρακτική … Σουλτανάτου.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ:
  •  Μεταγραφή της κυριόητας της Αλάνας του Νομισματοκοπείου στον δήμο Χαλανδρίου με τελεσίδικη ανάσχεση κάθε εμπλοκής του Υπερταμείου στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Το Κάτω Χαλάνδρι χρειάζεται ένα σύγχρονο Αθήτικό Κέντρο, που βέβαια δεν μπορεί να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί με δημόσιο χρήμα, σε χώρο που πιθανά ανήκει στους δανειστές.
  •  Διεκδίκηση της παραχώρηση κυριότητας του ΧΕΥ 8 από το Υπερταμείο και ενοποίησή του με το ΝΙΚΟ ΠΕΡΚΙΖΑΣ για δημιουργία βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου. Οι πανηγυρισμοί γιατί μας επιτράπηκε να πληρώνουμε νοίκι για την δημόσια γη για τριάντα χρόνια είναι ακατανόητοι. Δημιουργία  θέσεων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Αθλητικού κέντρου.
  • Ανέγερση του προβλεπόμενου από το σχέδιο πόλης τρίτου κλειστού γυμναστήριου στο Πάτημα
  • Ισότιμη με βάση θεσμοθετημένα κριτήρια και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των αθλητικών σωματείων στην χρηματοδότηση και την χρήση των αθλητικών χώρων, με δεδομένη την προτεραιότητά μας πάντα στην ενίσχυση της αθλητικής υποδομής της πόλης μας που δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών τους και τα μαζικά προγράμματα αθλητισμού.
  • Στρατηγικός αθλητικός στόχος η ενίσχυση ενός τμήματος από κάθε σωματείο για καλύτερη εκπροσώπηση της πόλης στον αγωνιστικό αθλητισμό σε πανελλαδικό επίπεδο.
  •  Λειτουργία ανταποδοτικών μαζικών προγραμμάτων αθλητισμού στα πάρκα όπου τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής με προπονητές από τον δήμο.
  • Συνεργασία της ΦΛΥΑ με τα αθλητικά σωματεία για την διαχείριση της διαφήμισης στους αθλητικούς χώρους με στόχο την ενίσχυση του προϋπολογισμού τους με πόρους πέρα από τον δημοτικό προϋπολογισμό και τις εισφορές των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου