Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

 

Στην αγωνιώδη προσπάθεια του Δημάρχου Χαλανδρίου να ξεπλύνει από πάνω του την ντροπή του, από  την με "κάτω τα χέρια" αποδοχή όλων των κεντρικών μνημονιακών επιταγών την πενταετία της ....  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα τέσσερα, επιχειρεί να εμφανίσει έστω και μια νίκη, απέναντι στους εντολείς του, εκείνων τα κελεύσματα που υπηρέτησε, ως το καλύτερο και πιο παραδομένο αυτοδιοικητικό παιδί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, των δανειστών και του υπερταμείου.

Η εμπροσθοφυλακή της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ μετάλλαξης είναι ο δήμος Χαλανδρίου.

Η τετραετία μιλάει, όσο και αν ο δήμαρχος και η Ελ.  Χριστούλη (ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ) - νομίζουν ότι απευθύνονται σε χρυσόψαρα:

Θυμίζουμε τα κορυφαία μνημονιακά τους επιτεύγματα:
  •  Ενοικίαση και αγορά δημόσιας γης, για δημόσιο σκοπό από το Υπερταμείο (ΧΕΥ 8 - ΧΕΥ 9)
  •  Απαρέγκλιτη συνέχιση της πολιτικής των πλεονασμάτων, της "κερδοφορίας" του δήμου για αύξηση των τραπεζικών διαθεσίμων που κάθονται για να ενισχύουν τις φουκαριάρες, τις τρις ανακεφαλαιωποιημένες τράπεζες.
  • Πανηγυρισμοί για την επιτυχία της διαμόρφωσης της  σχέση ΚΑΠ - ιδίων πόρων του δήμου στο 30 - 70, όπως επιβάλλει το μεσοπρόθεσμο. ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ στα άκρα.
  • Δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών μικρομεσαίων επαγγελματιών για μικροφειλές στον δήμο.
  • Ο δήμος μας ήταν Ο ΠΡΩΤΟΣ και ίσως ο ΜΟΝΟΣ, που κατόπιν μεσσιανικών  "προσωπικών ενεργειών" του δημάρχου, σε συνεννόηση με τον υπηρεσιακό υπουργό του 2015, έσπευσε να κάνει χρήση του μνημονιακού νόμου του Ντινόπουλου, με τον οποίο ο εκάστοτε υπουργός, με έναν φετφά μπορεί να επιβάλει ό,τι χρήση γης γουστάρει σε ακίνητα, ανεξάρτητα του πολεοδομικού σχεδιασμού των δήμων. Του νόμου που "καπέλωσε" τις χρήσεις ΣΜΑ και ΚΔΑΥ στον ΧΕΥ 9  υπό την σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και που τώρα θα καπελώσει στην περιοχή μας το ΚΑΖΙΝΟ στο Δηλαβέρη. ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΠΛΥΝΕ Ο κ. ΡΟΥΣΣΟΣ.
 Και ποια είναι η "νίκη" την οποία προβάλλει τώρα ο δήμαρχος Χαλανδρίου;;;;

Η ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδίκασης στο ΣτΕ της προσφυγής που έκανε ο δήμος Χαλανδρίου κατά της παραχώρησης 37 δημοσίων ακινήτων στο Υπερταμείο για τις 4 Ιουνίου.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
(Και αν δεν πονηρεύεσαι ΕΣΥ και με αυτό, μην παρεξηγήσε που σε λέμε ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ!)

Το θέμα θυμίζουμε ότι αφορά στρατηγικά δημόσια ακίνητα, μεταξύ των οποίων ολόκληρη σχεδόν η ζώνη Α της ρεματιάς, τα 30 στρέμματα της αλάνας του νομισματοκοπείου - για τα οποία επίσης η διοίκηση Ρούσσου "πανηγυρίζει" ότι έχουν παραχωρηθεί στον δήμο κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΜΕΝΟ αν ισχύει η απόφαση παραχώρησης στον δήμο ή Η ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ "κατάσχεσή τους" από το Υπερταμείο - αλλά και παιδικοί σταθμοί, πάρκα κλπ.
 
Η προσφυγή αποφασίστηκε στις 19 Οκτώβρη του 2018, ομόφωνα εκ των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων, με την 459/2018 απόφαση του ΔΣ,.

Σε εκείνη την συνεδρίαση η διοίκηση είχε προτείνει απλά την έκδοση ψηφίσματος, όλοι οι γαλαζοπρασινολουλακί έλειπαν από το συμβούλιο και ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, με πρόταση που καταθέσαμε και έγινε δεκτή, αποφασίστηκε η προσφυγή στο ΣτΕ.

Αυτό βέβαια δεν το λέει ο κ. Ρούσσος σήμερα στους πανηγυρισμούς του για τη .... νίκη του.

Νίκη, την οποία προβάλλει με ένταση ο κ Ρούσσος αλλά βέβαια. δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης, αφού ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ θα είναι η οριστική αναίρεση από το ΣτΕ της παραχώρηση τον Ιούνιο, με την εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά αφορά νίκη επί του Γ. Θωμά και της γραφειοκρατικής θεώρησης που έχει για την πολιτική, ο οποίος επέμενε ότι η προσφυγή κατατέθηκε εκπρόθεσμα. Νομική άποψη που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

(Θυμίζουμε: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ).

Θα επιμείνουμε να καλούμε τους σκεπτόμενους πολίτες να αποδώσουν στις εκλογές τα του Καίσαρος τω Καίσαρι άσχετα από τις προεκλογικές απόπειρες παραπλάνησής τους.

Και τους καλούμε, την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, να επιλέξουν να δώσουν δύναμη σε εκείνους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ, μπορούν να δρουν αυτόνομα από αυτές και να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ - και ενίοτε ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ - επιλογές αντίστασης στα κελεύσματα των δανειστών.

Σας καλούμε να αποδυναμώσετε τις παρατάξεις των κυβερνητικών του ΣΥΡΙΖΑ και των επίδοξων κυβερνητικών της Νέας Δημοκρατιάς και του ΚινΑλ.

Είναι το ίδιο δεσμευμένες στα κελεύσματα του μεσοπρόθεσμου.

Αυτά που εμείς λέμε ότι ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να υπηρετήσουν απαρέγκλιτα.

Και αυτό θα αποδειχτεί αν η πρότασή μας γι προσφυγή στο ΣτΕ οδηγήσει στο να ξανακερδίσει το Χαλάνδρι τα δημόσια ακίνητά του.

Αν και εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Και θα παραμένουμε ανήσυχοι μέχρι τότε.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου