Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΑ .... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΠΑΧΑΟΥΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ 52 ΣΕΛΙΔΕΣ ILLUSTRATION

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την επιστολή της ..... "παραχώρησης" - όπως εμφανίζεται από τους προπαγανδιστές της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- οικείας Μπαχάουερ στον δήμο Χαλανδρίου, η οποία την τελευταία εβδομάδα εμφανίστηκε ως το νέο μεγάλο επίτευγμα της διοίκησης Ρούσσου.


"..... Το περιεχόμενο της πρότασής σας συζητήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον κατά την χθεσινή τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Μουσικού και Δραματικού Συλλόγου "Ωδείο Αθηνών - 1871 και έχω την χαρά να σας ενημερώσω για την ομόφωνη κατ΄αρχήν αποδοχή της ιδέας παραχώρησης της χρήσης του ακινήτου στον Δήμο Χαλανδρίου για την αποκατάστασή του και την μετατροπή του σε χώρο πολιτισμού, εφ΄όσον διευκρινιστούν ορισμένες κρίσιμοι παράμετροι , ....."

Καλά διατυπωμένες οι αλήθειες από τον συντάκτη της .... πάσας που ζητήθηκε από τον Συμεών προεκλογικά για να .... τους κοροϊδέψει τους χωριαταρέους.


Για διαβάστε την λοιπόν και εσείς με ανοικτά μυαλουδάκια.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η παραχώρηση στον δήμο γίνεται με παραχωρητήριο δεν γίνεται με μια επιστολή διατυπωμένη με συνταγή μινίστρου Παπαφλέσσα στον καλαμαρά του.


Συζητάνε την ΙΔΕΑ της παραχώρησης ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - όχι ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ του ακινήτου, για να το αναπαλαιώσει ο δήμος με έξοδά του, αντί να το κάνει το ωδείο.
Και έχουν και προϋποθέσεις και παραμέτρους, σου λέει.

Και η σημαντικότερη - σου λέει - παράμετρος είναι ότι πρέπει να έχει και έσοδα το ωδείο των Αθηνών ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ γιατί είναι κληροδότημα.
Λες και εδώ και σαράντα χρόνια (43 για την ακρίβεια) που πέθανε η Τζίνα Μπαχάουερ έχει έσοδα το ωδείο.
 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Δηλαδή γιατί να μην δεχτεί το ωδείο την τιτανοτεράστια πρόταση που από μόνος του πάλι και χωρίς να ρωτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, τους έκανε ο Συμεών;


Εκείνοι που είναι οι ιδιοκτήτες - κληρονόμοι της Μπαχάουερ έχουν αφήσει το κληροδότημα να ρημάζει. Τους λέει ο δήμος να πληρώσει για να τους το φτιάξει με παραχώρηση της χρήσης για κάποια χρόνια, και εκείνοι του κάνουν και τον δύσκολο. Σου λέει "να παίρνουμε και κάτι τις από πάνω"


 Και βγαίνει η προπαγάνδα και μιλάει για ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και τεράστια πιτυχία του δημάρχου.

ΕΛΕΟΣ


Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου