Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο περιφερειακός σλυμβουλος Νίκος Παπα
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τετάρτης εγκρίθηκε η Στρατηγική Μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Χαλανδρίου που δημοσιεύουμε σήμερα ολόκληρη, αποκλειστικά αφού κανένα "σοβαρό" καλοταϊσμένο από τον ΣΒΑΠ μέσο μαζικής εξημέρωσης δεν έχει κάνει αναφορά στο θέμα.

Για την ΣΜΠΕ και την εκπόνησή της κομβικό ρόλο έπαιξε ο εντεταλμένος σύμβουλος περιβάλλοντος περιφερειακός σύμβουλος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ - που έχει συμπράξει με την παράταξη του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη - ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ που όλη την προηγούμενη εβδομάδα προετοίμασε το θέμα.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Νίκος Παπαδάκης - προς τιμήν του - ζήτησε τις απόψεις και την συνεργασία του΄Άγγελου Νταβία για το θέμα.

"Εμείς σαν σύμπραξη έχουμε αποφασίσει να προωθήσουμε την ΣΜΠΕ αλλά βλέπω ότι δεν έχεις ψηφίσει το ΓΠΣ" είπε ο Νίκος στον Νταβία, δίνοντας μαθήματα συλλογικότητας.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ συνεργάστηκαν, συζήτησαν και βέβαια ο Νταβίας ήταν ξεκάθαρος: "ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΜΠΕ! Δεν είμαστε εμείς παρασκηνιακοί υπονομευτές των δημοκρατικά ειλημμένων  αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου."

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ και η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ είναι πολύ μικρό κόμμα για να κάνει τις ατιμίες των μεγάλων.

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Σϊμος Ρούσσος (γι΄αυτό δεν ήταν στο προχθεσινό συμβούλιο),

Την ΣΜΠΕ ψήφισαν οι παρατάξεις του Γ. Πατούλη, της Ρένας Δούρου και η Αττική Πράσινη Περιφέρεια του Νίκου Παπαδάκη.

Λευκό ψήφισε η παράταξη Σγουρού (αφού η παράταξη Ανδρεόπουλου είχε ψηφίσει υπέρ του ΓΠΣ και του Θωμά κατά, ΚΙΝΑΛ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ) ενώ αρνητική ψήφο έδωσαν οι παρατάξεις της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΣΥΑ (μπράβο Σίμο, να χαίρεσαι το κόμμα σου), του ΚΚΕ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , του Τζήμερου και  των Οικολόγων του κ. Δημητρίου (Δεν έχουν σχέση με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, είναι της Οικολογικης Συμμαχίας).

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΓΠΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου