Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

"ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΧΘΕΣ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .... ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ




Αγνοώντας τα μέτρα για την εξάπλωση του κορονωϊού και παρά την έγγραφη άρνηση του δημάρχου Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη να χορηγήσει άδεια - όπως του είχε ζητηθεί με αίτηση - η ΚΕΕΡΦΑ πραγματοποίησε εχθές το βράδυ στην Πλατεία Αναλήψεως "αντιρατσιστική" συναυλία μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λίγων περαστικών με τίτλο "ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ".

(Οι φωτό είναι από το VRILISSIAPRES)

Πραγματικά πλέον θεωρούμε εντελώς περιττό να σχολιάζουμε τις δραστηριότητες των επαγγελματιών "αντιφασιστών" , "αλληλέγγυων" και "αντιρατσιστών" που στην περιοχή μας έχουν και προνομιακότερο χώρο δράσης ελέω ..... καργαριστεράς.

Τους έχει πάρει χαμπάρι πλέον όλος ο κόσμος. Όλοι οι καλοπροαίρετοι που πίστεψαν ότι είναι αληθινή και ανιδιοτελής η "αλληλέγγυα" αυταπάρνησή τους και έσπευδαν να τους προσφέρουν την βοήθειά τους ξέρουν πλέον ότι όχι μόνο δεν είναι καθόλου ανιδιοτελείς αλλά είναι και επικίνδυνοι.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ γιατί με τις προβοκάτσιες τους προκαλούν την αντίδραση της εξουσίας κατά δικαίων και αδίκων. 
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ να περιορίζονται τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
Πόσο μάλλον που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να πράξουν κάτι τέτοιο στην κυβερνητική πλειοψηφία (ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουν και οι ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ).

Όλοι πλέον κατανοούν ότι εκείνη η "αλληλέγγυα αυταπάρνηση" που έδειχναν οι της ΚΕΕΡΦΑ, οι σύμμαχοί τους 53+ δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί συγγενείς τους - μέσω του Κουνωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου στο Κομπάνι, στη Μόρια, στους καταυλισμούς είναι ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ.
Η "ανθρωπιά" που επιδείκνυαν καθημερινά όπως οι .... κυρίες των τιμών της Φρειδερίκης επιδείκνυαν την φιλανθρωπία τους, είναι πολιτικά στοχευμένη και τελικά αποδεικνύεται ακραία ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ.

ΝΑΙ,  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, αφού  η αλληλεγγύη τους ΑΝΕΣΤΑΛΛΗ όταν φαίνεται ότι μπορεί να την χρειαστούν  οι Χαλανδραίοι, για τον Κορωνοϊό.

Εξαερώθηκε όταν χρειαστεί να την εισπράξουν - επισκεπτόμενοι τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ - ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
ΟΙ "ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ" ΤΟΥΣ.

Ανέστειλαν την λειτουργία τους πού λέτε;
Στις υποδομές που εξασφαλίζουν την λειτουργία και τους πόρους για το "κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης". 
Απέναντι στους δημότες που πλήρωναν τις αποστολές τους στη Συρία, το Κουρδιστάν, την Μόρια.

Θα μιλήσουν πάλι για "φασίστες", "ρατσιστές" και "ναζί" για όσους δεν υποστηρίζουν τον ρόλο τους;

Θα εκβιάσουν.
Θα επαναφέρουν το "Δεν είστε μαζί μας άρα είστε με τους φασίστες".

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ και επειδή το bulling τους εμάς δεν μας ακουμπάει δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τον ρόλο τους και να υπερασπιζόμαστε ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.

Μάλλον είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ και για τα δύο, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ "ΤΣΙΜΠΑΕΙ" ΣΤΗν ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.

ΥΓ: Θα αναλάβουμε - ως παράταξη αύριο κιόλας - πρωτοβουλία προς τον δήμαρχο Χαλανδρίου - που ελπίζουμε να είναι το ίδιο με εμάς προβληματισμένος με την αναστολή δράσης της δομής που τόσο έχει υπερασπιστεί  - για να μην κλείσουν τα δημοτικά ιατρεία και να απομακρυνθούν οι "εθελοντές", "αλληλέγγυοι" από την δημοτική δομή που πρέπει να λειτουργήσει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου