Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Το Πράσινο Κίνημα ζητά όσο ισχύει η «καραντίνα» να «παγώσουν» και να μετατεθούν οι πληρωμές σε τηλεφωνίες, ρεύμα, φυσικό αέριο κ.α.

Κώστας Καλογράνης: «Δεν μπορείς να κλείνεις όλες τις επιχειρήσεις - και καλά κάνεις - αλλά να αφήνεις τις υποχρεώσεις επιχειρήσεων και πολιτών να τρέχουν»

Το Πράσινο Κίνημα κατανοώντας την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού καταθέτει προς την κυβέρνηση πρόταση για «πάγωμα» μετάθεση των πληρωμών.
Συγκεκριμένα, το Πράσινο Κίνημα ζητά για όσο διάστημα ισχύει η «καραντίνα» και η «απαγόρευση κυκλοφορίας», να «παγώσουν» και να μετατεθούν οι πληρωμές σε τηλεφωνίες, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, δόσεις σε τράπεζες και εφορίες κ.λπ.
Επίσης, το Πράσινο Κίνημα απαιτεί το αυτονόητο, να μην πραγματοποιηθεί καμία διακοπή ρεύματος, θέρμανσης ή τηλεφωνικής σύνδεσης αυτή την έκτακτη περίοδο.
Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορείς να κλείνεις όλες τις επιχειρήσεις - και καλά κάνεις - αλλά να αφήνεις τις υποχρεώσεις επιχειρήσεων και πολιτών να τρέχουν. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί τις συνέπειες και να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το κοινωνικό σύνολο.
Θέλω επίσης να συστήσω προς όλους μας ψυχραιμία και υπευθυνότητα.
Χρειάζεται όλοι να πάρουμε το μερίδιο της ατομικής ευθύνης που μας αναλογεί και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες πρόληψης και προστασίας τόσο του ίδιου μας του εαυτού, όσο και των γύρω μας. Θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου