Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Μειώνουμε και Διαχωρίζουμε τα απορρίμματά μας τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ


Μένουμε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας και της βιωσιμότητας της πόλης.

Μέρα με τη μέρα δίνουμε όλοι μαζί κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να περιορίσουμε τη διασπορά και τις συνέπειες της εξελισσόμενης πανδημίας. Επικεντρωμένοι στη διατήρηση άριστων συνθηκών δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης στην πρώτη γραμμή της μάχης, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διατηρήσουν βιώσιμο και υψηλό το επίπεδο διαβίωσής μας μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δυσχερής συνθήκες.

Οφείλουμε όμως όλοι, ιδιαίτερα τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθειά τους, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μηνός, οπότε και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωσή.

Μέχρι τότε:

- ΔΕΝ εκτελούμε εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που παράγουν δομικά και ογκώδη απορρίμματα (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κλπ) στους δρόμους

- ΔΕΝ κλαδεύουμε και δεν βγάζουμε κλαδέματα στις οδούς

- Τοποθετούμε τα απορρίμματά μας ακόμα πιο προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους ΜΠΛΕ κάδους τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά, στους ΚΑΦΕ κάδους τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ σακούλες) και στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ή γκρι) κάδους τα ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ απορρίμματα του νοικοκυριού

Υπογραμμίζεται ότι λόγω των μέτρων των Αδειών Ειδικού Σκοπού των γονέων και των πασχόντων από σημαντικά νοσήματα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η υπηρεσιακή λειτουργία πραγματοποιείται αναγκαστικά με μειωμένο προσωπικό.

Μένουμε σπίτι, μένουμε αλληλέγγυοι και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια καθαρή και υγιή πόλη, ειδικά τώρα που δίνουμε από κοινού τη μάχη εναντίον της διασποράς του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου