Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

TO AVAAZ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το ένα άκρο έχασε, αφού το AVAAZ τους έκλεισε την ψηφοφορία που ζητούε την "Καθαίρεση του Ρούσσο για εσχάτη προδοσία" (ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ αλλά για να γίνουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ πρέπει να προχωρήσουν και άλλο).

Το άλλο άκρο όμως επιμένει με .... μηνύσεις.

Σκεφτόμουν πόσες μηνύσεις θα έπρεπε να κάνει ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο Καμμένος, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης για όσα τους έχουν σούρει από το φατσομπούκι οι πολίτες.

Πόσες μηνύσεις έπρεπε να κάνει ο Πατούλης για την .... Πατούλαινα και όσα τους έχουν σούρει.

Σκεφτόμουν πόσες μηνύσεις θα έπρεπε να είχαμε κάνει όταν είμασταν διοίκηση, επί Παττακού σε κάτι .... ντουντουκοφόρους που μας έλεγαν .... προδότες του δήμου, τσάτσους του Λαλιώτη γιατί θέλαμε το μετρό, καταστροφείς της πόλης γιατί θέλαμε το δημαρχείο, για όσους ανακάλυπταν βίλες, χτισμένες από κλεμμένα του Πατακού.

Σκέφτομαι πόσες μηνύσεις έπρεπε να είχα κάνει όταν ειπώθηκαν εκείνα τα περί πλυντηρίου στην ΦΛΥΑ, μέσω της ΦΛΥΑΡΙΑΣ και όταν ήρθαν κάτι μάγκες να κάνουν κατάληψη στο γραφείο και να κάνουν παραταξιακό έλεγχο στις συμβάσεις (ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και μπορεί να αποκληθεί ΦΑΣΙΣΜΟΣ).

Σκέφτομαι ΠΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ είναι να απαιτείς να είσαι στο απυρόβλητο από τους δημότες σου, τις απόψεις τους και τις κριτικές τους, ακόμα και αν σε αδικούν - όπως έκαναν οι δεξιοί τώρα - και να επιχαίρεις - καταχειροκροτούμενους από μερικούς τσάτσους που το μόνο που υπερασπίζονται είναι τα πρόσκαιρα προνόμιά τους - ότι θα τους σείρεις - ΕΣΥ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ - στα δικαστήρια για να μάθουν να μην κρίνουν την εξουσία.

Φαντάζομαι πώς θα ήταν η πολιτική αν επικρατούσε το δόγμα των ακραίων αυλικών του Ρούσσου και των νεόκοπων καριεριστών καλακαδόρων.

Δεν θα νικηθεί ο φασισμός και η ακροδεξιά με τις μεθόδους της.

Αν κερδιθεί, θα κερδιθεί με την επικράτηση των ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ από τις δικές τους.

ΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ σε μια εποχή που ΟΛΟΙ θέλουν να τον κάνουν να το ξεχάσει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου