Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΣΕ ΡΟΥΣΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ"


Mετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε (εχθές) τον πρωί με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος πήρε ρητές διαβεβαιώσεις ότι από την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Δεν προκύπτει επίσης ότι έχουν καταγραφεί κρούσματα συνδεόμενα με κάποια συγκεκριμένη πηγή μετάδοσης. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως του τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, θα είχε ενημερωθεί αμέσως ο Δήμος.
Αυτό που προκύπτει, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έλαβε ο δήμαρχος Χαλανδρίου από τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, είναι ότι τα κρούσματα που καταγράφηκαν στο Δήμο είναι διάσπαρτα, εκτός από κάποια που συνδέονται με την οργάνωση κάποιων ιδιωτικών πάρτι.

Κανένα κρούσμα δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο, ούτε μεταξύ των εργαζομένων στο Δήμο, διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αυτό αναφέρει - μεταξύ άλλων .... σημαντικών, δελτίο τύπου του δήμου Χαλανδρίου.

Τώρα αν ρωτήσουμε εμείς τον κο Τσιόδρα να μας πει πώς αυτό που απάντησαν ΕΧΤΕΣ στον δήμαρχο Χαλανδρίου συνάδει με την δική τους ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ δημόσια και επίσημη ενημέρωση ότι (επί λέξη) "εφτά δήμοι (μεταξύ των οποίων και το Χαλάνδρι) είναι "δήμοι με έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον λόγω ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς και τον αριθμό των κρουσμάτων με τον συνολικό αριθμό πληθυσμού" θα είμαστε .... τοξικοί, κακόπιστοι εμπαθείς και με χαμηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης απέναντι στας υποδείξεις.

Και υπεύθυνοι που στο Χαλάνδρι οι πολίτες είναι .... έξω καρδιά και δεν προσέχουν άρα πρέπει να τους φοβίζουν οι εξουσίες περισσότερο γιατί είναι ..... ΓΑΛΑΤΕΣ και δεν φοβούνται αρκούντως τον κοροϊδοϊό, φοβούνται και μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου