Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΟΥ - ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ 40 ΕΤΩΝ


Αξιότιμε κύριε Νταβία,

Μην έχοντας άλλο τρόπο να ακουστει η φωνή μου και η φωνή των κατοίκων της οδού Κόδρου, για το έγκλημα που έχει τελεστεί στο συγκεκριμένο πάρκο, η καταγγελία μου στην εφημερίδα σας, είναι η μοναδική μου διέξοδος.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Εδώ και τρεις μήνες, από τότε που έβρεξε τελευταία φορά το πάρκο παραμένει απότιστο!!!

Στις συνεχείς οχλήσεις μας στην υπηρεσία πρασίνου, η απάντηση ήταν ότι έχει χαλάσει το αυτόματο πότισμα και έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο έργο, που θα χρειαστεί να ξηλωθούν οι δρόμοι για να διορθωθεί!!!
Λες και δεν έχουμε κήπους και δεν γνωρίζουμε ότι οι σωληνώσεις μπαίνουν επιφανειακά στο έδαφος αφού σκαφτεί λίγο. Παρ’ όλα αυτά επειδή στο σημείο υπάρχει γεώτρηση, τους είπα ότι μπορούν να γεμίζουν υδροφόρες και να το ποτίζουν.

Απάντηση;
- Δεν έχει μπει στο πρόγραμμα.

- Δηλαδή αφού ξεραθούν τα πάντα θα το προγραμματίσουν!!!

Αποτέλεσμα δέντρα σαράντα ετών και πλέον να καούν εντελώς.

Επικοινωνώντας για πολλοστή φορά πλέον και λέγοντάς του ότι θα τους καταγγείλω γι΄ αυτό το έγκλημα που άφησαν να συμβεί, έσπευσαν άρον άρον και έκοψαν τα καμένα δέντρα. Δυστυχώς όμως γι΄ αυτούς ένα μικρό κομμάτι κορμού παραμένει και για του λόγου το αληθές σς επισυνάπτω και τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Με την βεβαιότητα για την ευαισθησία που σας διακατέχει σε τοπικά θέματα, είμια σίγουρη ότι η καταγγελία μου θα τύχει από μέρους σας την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Με εκτίμηση
Χριστίνα Καραμαλέγκου

ΥΓ: Την καταγγελία την έχω κάνει τουλάχιστον τρεις φορές ΚΑΙ στο γραφείο Δημάρχου.

1 σχόλιο:

  1. Την Δευτέρα 29/6 μετά από έντονες παρατηρήσεις στον οδηγό της υδροφόρας που έπερνε νερό από τη γεώτρηση "πότισε" (δηλ. κατάβρεξε). Την Δευτέρα 6/7 έστειλα e-mail διαμαρτυρίας και φωτογραφίες από την καταστροφή που έχει γίνει και ταυτόχρονα έκανα τηλ. στην Υπηρεσία Πρασίνου. Η απάντηση της υπεύθυνης είναι ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει πρόβλημα !!!.
    Σήμερα 7/7 έστειλαν υδροφόρα που για μια ακόμα φορά απλώς κατάβρεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή