Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Επιστολή διαμαρτυρίας εργαζόμενων στη ΔΟΥ Χαλανδρίου για τη συγχώνευση με αυτήν του Χολαργού - Γιατί ζητούν η ΑΑΔΕ να πάρει πίσω την απόφασή της


H ΑΑΔΕ ανακοίνωσε στις 30 Ιουνίου την ενοποίηση κάποιων ΔΟΥ, με στόχο, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της, την αναβάθμιση τής λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και την καλύτερη δυνατή ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου έστειλαν επιστολή τόσο στον Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, όσο και υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με την οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για τον αιφνιδιαστικό τρόπο που χειρίστηκε η ΑΑΔΕ το θέμα, όσο και για το γεγονός ότι δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για την... μετακόμιση.

Στην επιστολή τονίζεται ότι η συχγώνευση δεν λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες των υπαλλήλων (οικογενειακές υποχρεώσεις, απόσταση από τον τόπο κατοικίας, λόγοι υγείας, κτλ), αλλά και πως οι υπάλληλοι θα αναγκαστούν να εργαστούν το Σαββατοκύριακο, εκτός ωραρίου, για να μεταφέρουν όλο το αρχείο της προς συγχώνευση ΔΟΥ.

Τέλος η επιστολή καταλήγει, τονίζοντας ότι στο νέο κτήριο δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι για να στεγαστούν και οι υπάλληλοι των δύο ΔΟΥ και επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή των εργαζομένων.


ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ για να μην ξεβολευτούν .... καμιά εικοσαριά δημόσιοι υπάλληλοι πηγαίνοντας από το Χαλάνδρι στον Χολαργό για δουλειά και να μην δουλέψουν ένα Σ - Κ. αντί η επιστολή να μείνει μόνο στο ουσιαστικό που είναι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Καλύτερο ξέπλυμα της ΑΑΔΕ που έγραψε στα φρύδια της όλους του επαγγελματίες και τους άλλους εργαζομένους του Χαλανδρίου και τους στέλνει να χάνουν ΔΥΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ  (γιατί ένα έχαναν) για να κάνουν την δουλειά τους στον Χολαργό, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου