Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Αυλαία για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής σε Πεντέλη και Κηφισιά
Ανοίγει τη Δευτέρα (20/7) η ατζέντα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους του Βορείου Τομέα με στόχο τη στήριξη του πολιτισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα την δημόσια υγεία στη βάση των επίσημων οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους.

Η αυλαία ανοίγει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 στις 9μ.μ στο Δήμο Πεντέλης με μια συναυλία του δημοφιλή συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου στον επιβλητικό Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη ενώ την ίδια μέρα και ώρα στον Δήμο Κηφισιάς στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Τι σου λείπει» του Χρήστου Γιαννακόπουλου που έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ Κηφισιάς 2020.

«Η Περιφέρεια Αττικής έχει ετοιμάσει ένα ποικίλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο την ψυχαγωγία των πολιτών και την ενίσχυση της πολιτιστικής δημιουργίας. Πολύ περισσότερο αυτή την εποχή πρέπει να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες αλλά και τους εργαζόμενους στον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας. Παράλληλα, αποτελεί προτεραιότητά μας η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η τήρηση των απαραίτητων μέτρων που απαιτούνται για τον αποκλεισμό της πιθανότητας διασποράς του Covid19, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία του Γ. Χατζηνάσιου: ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεατρική παράσταση «Τι σου λείπει»: ΕΔΩ

Οδηγίες Ασφαλούς Διεξαγωγής Ακροαμάτων, Θεαμάτων & Παραστάσεων σε Ανοιχτούς Χώρους

Σύμφωνα με τις Οδηγίες Ασφαλούς Διεξαγωγής Ακροαμάτων, Θεαμάτων & Παραστάσεων σε Ανοιχτούς Χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού, η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου. Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου