Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

AHOME REAL ESTATE SERVICES


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

TO ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ “Δίπλα σας”, το ΙΑΣΩ Παίδων επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των μικρών φίλων για τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

Το ΙΑΣΩ Παίδων διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία σε θέματα διάγνωσης και πρόληψης είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά για τη σωστή ενημέρωση της νόσου COVID-19. Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ Παίδων επισκέπτεται ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και σχολεία και ενημερώνει για τους κανόνες υγιεινής, το σωστό πλύσιμο των χεριών και το σωστό τρόπο χρήσης της μάσκας. Η ενημέρωση περιλαμβάνει και διαδραστικά παιχνίδια γιατί τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν ότι τους απασχολούν για τον COVID-19, λαμβάνοντας απαντήσεις από τους ειδικούς επαγγελματίες υγείας.

Ο κος Θωμάς Μολασιώτης, Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών “Άγιος Παύλος” δήλωσε ότι «Η πρόληψη είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για την προστασία της υγείας μας. Όταν η πρόληψη συνδυάζεται με εκπαίδευση και ενημέρωση, τότε η προστασία μας θωρακίζεται ακόμα πιο πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Ομίλου ΙΑΣΩ, με επικεφαλής τη Νάνσυ Χριστοπούλου, για την εκπαίδευση που έκαναν σε όλα τα παιδιά της Σχολής μας, πάνω σε θέματα προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και προστασίας μας απέναντι στον COVID-19».

Στο ΙΑΣΩ Παίδων, φροντίζουμε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, το παιδί σας και προστατεύουμε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία του κάθε παιδιού.

Από αριστερά οι κ.κ. Παρασκευή Καρασιώτα, Προϊσταμένη νοσηλευτικού ορόφου ΙΑΣΩ Παίδων, Βαρβάρα Μπουτοπούλου, Διευθύντρια Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ΙΑΣΩ Παίδων, Δημήτρης Βαρθαλίτης, Ιδιοκτήτης Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών “Άγιος Παύλος”, Ελισάβετ Σιμιτζή, Νοσηλεύτρια ΙΑΣΩ Παίδων, Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of CSR & Communication of the Group, Head of Marketing IASO Children’s Hospital & IASO General clinics’ services & depts, Θωμάς Μολασιώτης, Διευθυντής Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών “Άγιος Παύλος”.

H κα Βούλα Γιαξή, Μαία, Προϊσταμένη Εκπαίδευσης, Νοσηλευτική Διεύθυνση ΙΑΣΩ κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης της Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών “Άγιος Παύλος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου