Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: «Αγνοείται» ο Δήμαρχος Αμπατζόγλου – Κλειστοί οι δρόμοι


 



Η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει προαναγγελθεί εδώ και ημέρες από την Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σήμερα οι δημότες και οι δημότισσες Αμαρουσίου διαπιστώνουμε με απογοήτευση την ελλιπέστατη οργάνωση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και τη μηδενική συνεργασία του με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου κεντρικοί δρόμοι της πόλης μας να μείνουν ανοιχτοί σε ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι διερχόμενοι πολίτες επί ώρες.

Χάος επικρατεί κατά διαστήματα στους περισσότερους δρόμους. Ακόμα και στη Λεωφόρο Κηφισίας ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της πόλης μας, καθώς εκεί τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν ουσιαστικά μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς η ρίψη άλατος δεν ήταν επαρκής. Η Αγίου Κωνσταντίνου είναι αδιάβατη σε πολλά σημεία της όπως και η οδός Πεντέλης στο ύψος του Σικιαριδείου. Τα ίδια και στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου άφαντος, έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με τους πολίτες που παρακολουθούν το χιόνι από το παράθυρο τους με την ελπίδα να μη χρειαστεί να βγουν από το σπίτι τους καθώς η συντριπτική πλειονότητα των εσωτερικών δρόμων του οδικού δικτύου της πόλης είναι κλειστοί από το χιόνι.

Οι δημότες δεν γνωρίζουν αν και από πού μπορούν να προμηθευτούν αλάτι για το κατώφλι του σπιτιού τους, πολλά σπίτια είναι χωρίς ρεύμα, ενώ η υποστελέχωση τις υπηρεσίες του Δήμου έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύονται καταγγελίες και αιτήματα στο 15321 αλλά να μην εξυπηρετούνται.

Κύριε Αμπατζόγλου βγείτε από τη θαλπωρή του γραφείου σας στο Δημαρχείο και συντονιστε τους αντιδημάρχους σας, τις υπηρεσίες και την πολιτική προστασία. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν θα αποκλειστεί στο σπίτι του εκτός του Δήμου μας όπως πέρσι με τη «Μήδεια».

Μόνη εξαίρεση σε αυτό το ρεσιτάλ απραξίας Αμπατζόγλου, η συγκινητική προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας και των εθελοντών που αυτές τις ώρες αξίζουν την ουσιαστική στήριξή όλων μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι συντονίζουν τη δράση τους σήμερα το απόγευμα με νεα σύσκεψη στις 18.00 προκειμένου να συμβάλλουμε εθελοντικά σε κάθε γειτονιά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Το ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου