Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά νωρίτερα σε όλους τους μπαμπάδες με διαγωνισμό για 10 πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp


Φέτος για την “Ημέρα του Πατέρα” η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ σου χαρίζει τη φροντίδα που τόσο απλόχερα προσφέρεις στους άλλους, στην οικογένεια σας και όσους νοιάζεσαι. Αξίζεις και εσύ να χαρείς το δώρο της γιορτής του πατέρα, προστατεύοντας την δική σου υγεία πρώτα, για να μπορέσεις να προστατέψεις και όσους αγαπάς!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ και κέρδισε έναν ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο healthUp ΜΕΝ ανάλογα με την ηλικία σου.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso) ή στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso): Κάνε Like στη σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού
Κάνε mention δύο φίλους σου

Μπορείς να έχεις παραπάνω από μία συμμετοχές στην κλήρωση, αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά δύο διαφορετικούς φίλους.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 08/07/2022. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικά 10 νικητές, 5 από το Facebook και 5 από το Instagram.

Το υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Στο παρακάτω link: http://bit.ly/IASO_checkups, μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα πακέτα healthUp. Οι εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASOGeneralClinic_FathersDay_Terms.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου