Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Άριστες εντυπώσεις άφησε το διήμερο σκακιστικό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου

 Άριστες εντυπώσεις άφησε το διήμερο σκακιστικό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων λειτουργίας του.


Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκαν διάφορα παιχνίδια στην επιδαπέδια σκακιέρα έξω από την παιδική χαρά, που τα πιτσιρίκια μας γλέντησαν με την ψυχή τους. Την ίδια ώρα, 2 κορυφαίοι σκακιστές μας αντιμετώπισαν σε “τάντεμ σιμουλτανέ” 20 αντιπάλους, διαφόρων ηλικιών, τρεις εκ των οποίων, μαθητές του συλλόγου μας, Γιώργος Δρίβας και Σπύρος Δραγάζης κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα με νίκη και ο Αναστάσης Αντωνιάδης με ισοπαλία.


Την δεύτερη ημέρα είχαμε το 22ο πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων της περιοχής μας. Συμμετείχαν 19 ομάδες με συνολικά 98 παιδιά. Τα χειροκροτήματα και την αγάπη του κόσμου έκλεψε η προσκεκλημένη ομάδα από παιδάκια από την Ουκρανία, που παρακολουθούν μαθήματα στην “Κιβωτό” και ήρθαν πρόσφυγες στην Ελλάδα μετά την Ρωσική εισβολή στη χώρα τους.


Για την ιστορία, 3 ομάδες ισοβάθμησαν στην 1η θέση, τα κριτήρια ισοβαθμίας όμως ανέδειξαν 1η την μικτή ομάδα του ΣΟΧ, 2η το 14ο δημοτικό Χαλανδρίου και στην 3η θέση την Σχολή Μωραΐτη.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ακόλουθος για θέματα πολιτισμού της Ουκρανικής πρεσβείας στην Ελλάδα Κος Κράβετς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Αττικής Κος Χάρης Ρώμας, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Γκάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αγαπητού, Κρανίδης, Νταβίας αλλά και πολλοί Χαλανδραίοι και γονείς των παιδιών.


Θα πρέπει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Δήμο Χαλανδρίου,το Φροντιστήριο Πουκαμισάς Χαλανδρίου και το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος.

ΓΓ - ΣΟΧ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου