Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Β' ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΑΣΤΟΥ ΙΑΣΩ || ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ"

Η Β' Κλινική Μαστού του ΙΑΣΩ διοργανώνει τη σειρά Επιστημονικών Εκδηλώσεων "The Expert’s Thesis" που αφορούν στη "Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού" για το Επιστημονικό Έτος 2022, στις οποίες θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Το 2ο Σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Ομιλητές θα είναι ο κ. James Geraghty, Breast Surgeon Consultant at St Vincent's University Hospital Dublin Ireland, associate Professor of Surgery, University College Dublin Ireland, με θέμα ομιλίας: "The National Breast Screening Program In Ireland. Lessons Learned And Future Prospects Internationally" και η κα. Λουκία Πούλου, MD, MSc, PhD, European Board Certified, Ακτινοδιαγνώστης, με θέμα ομιλίας:"Current Screening trials around the globe based on different modalities".

Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ και Συντονιστής ο κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, MD, Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ, ESO Ambassador.

Στόχος της Επιστημονικής Εκδήλωσης είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στη Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και η προαγωγή της έρευνας. Η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων και παλαιότερων συναδέλφων, είναι σήμερα πιο πολύτιμη από ποτέ.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού ενώ η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι ιατροί θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω Live Streaming. Η εγγραφή για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3x1NBlF.

Επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου