Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση Δημάρχου Βριλησσίων με το Προεδρείο της λαϊκής αγοράς για συγκράτηση των τιμών.

  


Συνάντηση με το Προεδρείο της λαϊκής αγοράς Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, σε μια προσπάθεια συγκράτησης των τιμών για την ανακούφιση των καταναλωτών, εν μέσω ενεργειακής κρίσης.   

 Από πλευράς των εκπροσώπων της λαϊκής αγοράς, παρά τα υψηλά κόστη στην παραγωγή των προϊόντων, αλλά και στις μετακινήσεις, υπήρξε θετική ανταπόκριση και δέσμευση για συγκράτηση των τιμών, ειδικά στα αγαθά εποχής, και παράλληλη μείωση των τιμών, κατά τις μεσημεριανές ώρες, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των καταναλωτών.   

 Παράλληλα, συμφωνήθηκε να πραγματοποιούνται έλεγχοι και σε λαϊκές αγορές όμορων δήμων,  ώστε  τα συγκριτικά δεδομένα να διαμορφώνουν τιμές σε περιβάλλον προσιτό προς το καταναλωτικό κοινό, απομακρύνοντας επιπλέον με αυτό τον τρόπο τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας.   

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Σκουρλάς Κωνσταντίνος Προέδρος Επαγγελματιών Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, ο κ. Καλατζόγλου Θόδωρος, Πρόεδρος Παραγωγών, ο κ. Παπαδάκης Ιωάννης, Γραμματέας Παραγωγών και ο κ. Φυκίρης Παναγιώτης Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βριλησσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου