Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ 16 ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2022


Το ΙΑΣΩ, για 3η συνεχόμενη χρονιά, βραβεύτηκε με την μοναδική διάκριση «Κορυφαίο Νοσοκομείο» και o Όμιλος ΙΑΣΩ, η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ, η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων καθώς και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου απέσπασαν συνολικά 16 βραβεία, αποδεικνύοντας την καινοτομία, τις βέλτιστες πρακτικές και την πρωτοπορία της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοποριακές συνεργασίες.

Το ΙΑΣΩ Παίδων, η κορυφαία Παιδιατρική Κλινική, διακρίθηκε με platinum βραβείο και ακόμη 5 βραβεία στις κατηγορίες πρωτοπορία στην χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων καθώς και στην κατηγορία Επικοινωνία. Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη απέσπασε 5 βραβεία εκ των οποίων τα 3 χρυσά στις κατηγορίες πρωτοπορία στην Μαιευτική-Γυναικολογία-Τεχνητή Γονιμοποίηση, στις Ψηφιακές εφαρμογές καθώς και στην κατηγορία Επικοινωνία. Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ απέσπασε 2 βραβεία για την καμπάνια επικοινωνίας του Νέου Υπερσύγχρονου Τμήματος Check-Up καθώς επίσης και για την δράση πρόληψης/ έγκαιρης διάγνωσης με τη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων σε ακριτικά νησιά. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με 2 χρυσά βραβεία και ένα bronze βραβεύτηκε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», τις στρατηγικές συνεργασίες του για την προστασία του περιβάλλοντος και για την εξασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές.


Η κα Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια CCO Ομίλου ΙΑΣΩ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την βράβευση μας ως Κορυφαίο Νοσοκομείο και σας ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΙΑΣΩ και τους ιατρούς μας. Όλοι εμείς στο ΙΑΣΩ, στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, στην Μαιευτική, την Γυναικολογική, την Παιδιατρική, οι ιατροί, το προσωπικό, θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για την υγεία των συνανθρώπων μας, για την κοινωνία, το περιβάλλον, τα παιδιά, το μέλλον!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου