Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό ετοιμάζει ο Δήμος Βριλησσίων

 Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό ετοιμάζει ο Δήμος Βριλησσίων μετά τη δραματική έκκληση για παροχή βοήθειας που έχει απευθύνει ο δήμαρχος του Κιέβου, ο οποίος ζητά κουβέρτες, ρούχα και γεννήτριες για να μπορέσουν οι Ουκρανοί να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Τα Βριλήσσια είναι από τους πρώτους Δήμους που κατάφερε να συγκεντρώσει με τη βοήθεια των πολιτών  και να παραδώσει πέντε (5) αποστολές με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα,  με την έναρξη του πολέμου. 

Τώρα απευθύνει έκκληση σε όσους επιθυμούν να προσέλθουν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και να προσφέρουν ζεστά ρούχα ( μπουφάν, κάλτσες, σκούφους, γάντια, πουλόβερ, μπότες), κουβέρτες και υπνόσακους,  πακεταρισμένα σε καλή κατάσταση και καθαρά, ώστε να αποχωρήσουν προς τέλος της εβδομάδας για Κίεβο.

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του ΟΚΠΑ, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα, τον δήμαρχο Κιέβου όσο  και με το πρακτορείο «Εσπέρια», που εκτελεί δρομολόγια προς την περιοχή, προκειμένου η αποστολή βοήθειας να φτάσει και να παραδοθεί με ασφάλεια. 

Τα είδη θα συγκεντρώνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 / Λ. Πεντέλης 62.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου