Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Δήμος Χαλανδρίου - Παρουσίαση βιβλίου: ” +oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023″

 



Ο Δήμος Χαλανδρίου προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου  "+oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023″ , το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 18.30, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ένα βιβλίο για την μεγάλη εικαστική παρέμβαση που άφησε το αποτύπωμα της στην γειτονιά του Συνοικισμού από το 2019 έως το 2023, παρουσιάζει ο Δήμος Χαλανδρίου το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 18.30, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα κείμενα της έκδοσης ” +oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023″  των εκδόσεων futura, προέρχονται από θεωρητικούς και καλλιτέχν(ιδ)ες που συμμετείχαν στις εκθέσεις ή στις παράλληλες δράσεις της εικαστικής παρέμβασης στη γειτονιά του Συνοικισμού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:  Νάντια Αργυροπούλου, ανεξάρτητη επιμελήτρια, Νίκος Καζέρος, MSc Αρχιτέκτων, Ξένια Καλπακτσόγλου, ανεξάρτητη επιμελήτρια εκθέσεων, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Εργαστήριο για τα Αστικά Κοινά. Συμμετέχουν οι συγγραφείς και συντελεστές της έκδοσης.

 

Κείμενα : Γιώργος Βελεγράκης, Κωνσταντίνα Θεοδώρου, Νίκος Καζέρος, Πέννυ Κουτρολίκου, Δημήτρης Λουπέτης, Κωστούλα Μάκη, Ειρήνη Μίχα, Χρήστος Μουντούρης, Κατερίνα Νασιώκα, Κώστας Ντάφλος, Ήρα Ηλιάνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Χαλάτσης, Κώστας Χριστόπουλος. Πρόλογος: Παναγιώτης Δαραμάρας. Επιμέλεια και σχεδιασμός: Μιχάλης Παπαρούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου