Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Green City: H κινητή μονάδα ανακύκλωσης στο 1o Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

 

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης "Green City" φιλοξενήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, όπου το ειδικευμένο προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής μίλησε στους μαθητές για την ανακύκλωση και τον ορθό διαχωρισμό των απορριμμάτων. Η Διευθύντρια και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Λ. Καλογεράκη, και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Χ. Γούναρης, παρακολούθησαν την παρουσίαση του προγράμματος. Οι μαθητές εξέφρασαν την ευαισθησία τους και την προθυμία τους να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η δράση θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων βρέθηκε η κινητή μονάδα του προγράμματος ανακύκλωσης «Green City». Tο ειδικευμένο προσωπικό του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής μίλησε στους μαθητές για τα οφέλη της ανακύκλωσης, τον ορθό διαχωρισμό και την διαλογή των απορριμμάτων.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν τα οφέλη της ανακύκλωσης με τρόπο βιωματικό και να οικοδομήσουν έτσι περιβαλλοντική συνείδηση. Την κινητή μονάδα ανακύκλωσης υποδέχθηκε στο σχολείο η Διευθύντρια και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας Λ. Καλογεράκη, ενώ στην παρουσίαση του προγράμματος το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Χ. Γούναρης.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να συμβάλλουν και οι ίδιοι στην κοινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δράση θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αντίστοιχες επισκέψεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου