Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΗΝ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα από συνέντευξη του Δημάρχου Σ. Ρούσσου στον Ρ/Σ "ΚΟΚΚΙΝΟ" όπου επιτέθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους στην κυβέρνηση κάνοντας αναφορά σε "πρακτικές σικελικής μαφίας". 

Η χιονοστιβάδα των συσσωρευμένων προβλημάτων του δήμου σκάει - βεβαίως υποβοηθούμενη από την κυβέρνηση -  στη νέα διοίκηση και χρειάζονται γρήγορα - πραγματικά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ επιλογές και ανοικτό μυαλό στις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου.

Είναι η ώρα "για λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά"



Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ από το site του Ρ/Σ "ΚΟΚΚΙΝΟ"
Σίμος Ρούσσος: «Το Υπουργείο εφαρμόζει απαράδεκτες πρακτικές σικελικής μαφίας»

Συνεντεύξεις Εκβιαστικές πρακτικές στο δήμο Χαλανδρίου καταγγέλλει ο νέος δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, μιλώντας στο Κόκκινο, σχετικά με έγγραφο που εστάλη για άμεση μεταφορά της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου σε ιδιόκτητο χώρο. Λίγες ώρες μετά από την δημοσιοποίηση της απόφασης του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, να μην αφήσει τη διεξαγωγή της αξιολόγησης στους εργαζόμενους του δήμου, η νέα δημοτική αρχή Χαλανδρίου έλαβε έγγραφο το οποίο την καλεί να κάνει έξωση στην υπηρεσία καθαριότητας εντός μιας εβδομάδας, προκειμένου ο χώρος να παραδοθεί εκ νέου στο ΤΑΙΠΕΔ όπου ανήκει, αλλά που είχε παραχωρηθεί για χρήση στο δήμο από το 2007.
«Οι εκβιασμοί προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάγιοι, διαρκείς και διαχρονικοί» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ρούσσος, ενώ έκανε λόγο για απαράδεκτες πρακτικές «σικελικής μαφίας» που εφαρμόζει το Υπουργείο εις βάρος του δήμου Χαλανδρίου, που προσπαθούν να καταστήσουν «όμηρο» έναν ολόκληρο δήμο 80 χιλιάδων κατοίκων αλλά και την νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, που αντιτίθεται στην αξιολόγηση. -

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΕΤΥΞΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΔΩ:

http://stokokkino.gr/article/11690/Simos-Roussos-To-Upourgeio-efarmozei-aparadektes-praktikes-sikelikis-mafias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου