Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ κο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Είμαστε συνηθισμένοι στην γκρίνια και την καταγγελία για τον τρόπο που οι άνθρωποι της εξουσίας αντιμετωπίζουν εμάς τους απλούς πολίτες.

Σπανίζουν οι περιπτώσεις που οι πολίτες δημοσιοποιούμε φωτεινές εξαιρέσεις στο απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας – όταν τις συναντούμε – ισοπεδώνοντας τους πάντες.

Θεωρώ καθήκον μου ως άνθρωπος και ως πολίτης να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Λιακόπουλο – τον οποίο δεν γνωρίζω καθόλου προσωπικά – για μια πρωτόγνωρη συμπεριφορά του απέναντί μου σήμερα το απόγευμα.

Απευθύνθηκα στο γραφείο του για σοβαρό θέμα που μας απασχολεί, χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς να τον γνωρίζω, χωρίς προετοιμασίες από παρατρεχάμενους, διευθυντές κλπ. Ζήτησα απλώς από την γραμματέα του να μου υποδείξει τον αρμόδιο της περιφέρειας για το θέμα που μας απασχολεί . Η κοπέλα ευγενέστατη, μου υπέδειξε το αρμόδιο στέλεχος της Περιφέρειας και με ρώτησε αν θέλω να ενημερώσει τον Γενικό.

Προς μεγάλη μου έκπληξη ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο ίδιος ο κος Λιακόπουλος ο οποίος με ενημέρωσε, μου μίλησε σταράτα, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ αλλά με έκανε να νιώσω ότι υπάρχουν και κρατικά στελέχη που δεν παίζουν με τους πολίτες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΣΑΝ ΧΑΧΟΛΟ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου