Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ! 768000 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 1,5 ΕΚ., ΟΠΩΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΓΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Τελικά δεν είναι 1,5 εκ. οι δημόσιοι υπάλληλοι και το 82% εξ αυτών είναι μόνιμοι!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η όλα αυτά τα μπαρμπούτσαλα περί υπαλλήλων που φάγανε όλα τα λεφτά του κράτους, μικροοφειλετών, μικρομεσαίων επιχειρηματιών που «κλέβουν την εφορία» 1000 ευρώ το χρόνο, τεμπέληδων που δεν δουλεύουν, έχουν ένα στόχο:

- Να πληρώσουν την κρίση τα λαϊκά στρώματα, να διαλυθεί η μεσαία τάξη και να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο ο πλούτος σε μερικές εκατοντάδες ολιγοπωλιακά τραστ τα οποία ουσιαστικά ελέγχουν τα «παγκοσμιοποιημένα» κέντρα αποφάσεων. Είναι το «ιδεολογικό» πέπλο για να πετυχαίνουν αυτή την χυδαιότητα που λέγεται «κοινωνικός αυτοματισμός» όπου όταν κινητοποιούνται οι αγρότες βγαίνουν οι φορτηγατζήδες και τους βρίζουν και όταν κινητοποιούνται οι φορτηγατζήδες τους βρίζουν οι αγρότες, όταν απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι τους βρίζουν οι μικρομεσαίοι και όταν κλείνουν οι μικρομεσαίοι τους κατηγορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι για … λαμόγια.
(Α ρε Αντρέα! Πώς το έλεγε; Ε.Λ.Ε. – Εθνική Λαϊκή Ενότητα ήταν ή ... ξέρω γω πέρασαν πολλά χρόνια.)

Μία πρόταση μόνο: Αν έχει μείνει ίχνος φιλότιμο στις συνδικαλιστικές ηγεσίες (λέμε τώρα…) να απαγορεύσουν στα μέλη τους να βγαίνουν στο γυαλί όταν απεργεί άλλος κλάδος για να τον καλούν να σταματήσει την απεργία γιατί βλάπτεται «το κοινωνικό σύνολο»! Γιατί ας θυμηθούν: ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ!

1 σχόλιο:

  1. Η υπεράσπιση του δικαιώματος της απεργίας και της κινητοποίησης δεν έχει να κάνει με την συμφωνία ή όχι με τα αιτήματα κάθε κλάδου! Είναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ - όχι θεμελιώδης -ΑΡΧΗ για την λειτουργία της δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή