Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στο Χαλάνδρι και κοντά στους κατοίκους του βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει στις περιοχές και τις γειτονιές της Αθήνας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρέθηκε και στο Χαλάνδρι.

Ο κύριος Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους απλούς κατοίκους της περιοχής και να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους, ενώ έγινε και αποδέκτης της αγωνίας των επαγγελματιών της πόλης, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πτώσης της αγοραστικής κίνησης, απόρροια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την χώρα μας.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόταν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Κικίλια, όπως επίσης και από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου τομέα της Αθήνας και νυν Δήμαρχο Χαλανδρίου, Γρηγόρη Επαμ. Ζαφειρόπουλο, αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου, Γιώργο Κουράση .

Νωρίτερα ο κύριος Σαμαράς επισκέφτηκε το Δημαρχείο Χαλανδρίου, όπου και ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Ο κύριος Ζαφειρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Αντώνη Σαμαρά για την τιμή της επίσκεψης στην πόλη του Χαλανδρίου, χάρισε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ένα αντίγραφο του ιστορικού λευκώματος της πόλης.

Επίσης ενημέρωσε τον κύριο Σαμαρά για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια, και ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, με θεσμικούς φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις των εμπόρων, επιχειρηματιών, κατασκευαστών και ιδιοκτητών ακινήτων, με στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας περαιτέρω, καθώς και τα προβλήματα με την ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλεως, που καθυστερεί αρκετά χρόνια.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κυρίου Σαμαρά στην πόλη , ο Δήμαρχος Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος επισήμανε:

«Η σημερινή επίσκεψη σας στην πόλη μας αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του Χαλανδρίου και για την προσπάθεια που κάνουμε να διατηρήσουμε τα οικιστικά στοιχεία της πόλης, παράλληλα με την εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα, που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για τον Δήμο, αλλά και για τους εμπόρους και κατοίκους του Χαλανδρίου».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλανδρίου για την πολύτιμη προσφορά του στους αγώνες του κόμματος και της τοπικής αυτοδιοίκησης δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι και στα νέα σου καθήκοντα θα τα πας εξίσου καλά. Με εσένα και τον Βασίλη όλα θα πάνε καλά. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για την παράταξη».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου