Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ! ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ - ΣΤΗΝ "ΓΛΩΤΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ"!

Ο Λάκης Λαζόπουλος μας πρόλαβε - αφού κυκλοφορεί στο internet καιρό το θέμα- αλλά εμείς θα σας κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα και μάλιστα ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ώστε να σταματήσετε να βρίζετε ως λιμενεργάτες αλλά να συνδέσετε την έκφραση της ψυχικής σας διάθεσης, με την ανώτερη κουλτούρα που αξίζει σε απογόνους τους Ομήρου, του Αισχύλου και του Αριστοφάνους.

ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΛ ΛΟΙΠΟΝ

ΜΑΘΗΜΑ 1ον: 
Κάποιος έχει κάνει κάτι που θεωρείτε ότι τον εκθέτει, αποδεικνύει το χαμηλό του επίπεδο, αναδεικνύει ότι τα κίνητρά του είναι ποταπά, ενεργεί με βάση κίνητρα που δεν συνάδουν με όσα διατύπωνε παλαιότερα, λέει ασυναρτησίες, παίζει θέατρο.

Τι θα έλεγε ο λιμενεργάτης; "ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ Μ......."

Εσείς ΟΧΙ! Θα το πείτε όπως θα το έλεγε ο Αρχαίος ημών ΠΕΡΙΚΛΗΣ:

ΛΑΒΕ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ!

ΜΑΘΗΜΑ 2ον:
Όλα τα παραπάνω αλλά εσείς  νευριασμένος και έτοιμος να του επιτεθείτε κατά μέτωπο. Τι Θα του πείτε; ΧΟΝΤΡΟΜ..... ;;;; Όχι βέβαια ένας άνθρωπος του δικού σας επιπέδου! Θα τον αποκαλέσετε:

Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικό εραστή !


ΜΑΘΗΜΑ 3ον :
 Κάποιος τα έκανε σκ... και ενώ σας διακιολογείται εσείς θέλετε να διακόψετε την συζήτηση γιατί βαριέστε να ακούτε μπουρδολογίες. Τι θα του πείτε; "Άστο! Χέσε μέσα"; ΟΧΙ! Εσείς έχετε κουλτούρα! Θα πείτε:

Αφόδευε εντός !

Μάθημα 4ον:
Βλέπετε κάποιον που δεν θέλατε να δείτε και μάλιστα σας την πέφτει λες και είσαστε παλιοί φίλοι ενώ ξέρετε ότι από πίσω σας, σας θάβει και εύχεται να σας έρθει στούφος και να μείνετε ξερός. Σκεφτόσασατε: "΄Και με τρώγανεεεε"! Τι λέτε εσείς που διαθέτεται μια αρχαιοελληική παιδεία;;;

Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου !!!
 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

(Έτσι! Εμείς θα σας μορφώσουμε γιατί επιτέλους οι πολίτες αυτής της χώρα πρέπει να βρουν το επίπεδο που αξίζει σε απογόνους του Πλάτωνα και του Αριστοτελή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου