Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ




Προσθήκη λεζάντας


Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαλανδρίου, χαιρετίζει τους χιλιάδες κατοίκους, που με την ψήφο τους τίμησαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι τα μόνα, τόσο στο δήμο όσο και στην περιφέρεια, που εμφάνισαν σημαντική άνοδο, ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χάσανε χιλιάδες ψήφους. Η καταδίκη τους, όπως και των αναχωμάτων τους, είναι καθαρή και αδιαμφισβήτητη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να οργανωθούν νέοι αγώνες, ακόμα πιο ισχυροί, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Ένα δρόμο έχουμε μόνο μπροστά μας. Θα συμβάλουμε στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα, αλλά και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε να απελευθερωθούν λαϊκές δυνάμεις και να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

Ο εργαζόμενος λαός θα αντιμετωπίσει άμεσα ένα νέο κύμα αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων, νέο κύμα αυταρχισμού, καθώς η κρίση θα οξυνθεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη θα επιδιώξουμε, με όλους όσους συναντηθήκαμε και θα συναντηθούμε στην πορεία, να αντιτάξουμε ένα πιο ισχυρό ριζοσπαστικό λαϊκό ρεύμα, ικανό να βάλει εμπόδια στα χειρότερα, να ανοίξει το δρόμο στην εναλλακτική πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος.

Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο. Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θέλουν και μπορούν να αλλάξουν. Ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει ένα νέο βήμα, μια νέα αρχή για την ανασύνταξη του κινήματος, την αντεπίθεση.

Στο β' γύρο των τοπικών εκλογών για την ανάδειξη δημάρχου σε Χαλάνδρι, οι δυνάμεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" καλούν το λαό της πόλης όχι απλά να μη στηρίξουν τον κ. Κουράση ούτε τον κ. Ανδρεόπουλο, αλλά να τους στείλουν μήνυμα αντίστασης για την αντιλαϊκή πολιτική που θα υλοποιήσουν και οι δύο τους.

Στις εκλογές την Κυριακή 14/11/2010 ρίχνουμε άκυρο/ λευκό και στο δήμο, και στην περιφέρεια. Με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, οργανώνουμε τη πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά

Όλοι στις 15/11 στο συλλαλητήριο Στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ. να υποδεχτούμε τους απεσταλμένους της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου