Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΛΟΥ! ΔΙΠΛΑ! Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ... "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ

.... και όχι στο ... Πέραμα! ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Εγκαινιάστηκε η Εστία Δωρεάν παροχής Αγαθών

Ένα ακόμα όραμα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου έγινε πράξη την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011, όταν με γεμάτα ράφια αλλά και πλούσια χαμόγελα αγάπης η «Εστία Παροχής Δωρεάν Τροφίμων – Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού» άνοιξε τις πύλες στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων
στη Δημοτική Κοινότητα Nέας Πεντέλης (Ναυαρίνου και Σκρά) και υποδέχθηκε τους δημότες της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής του στα κοινά, ο Δήμαρχος Στεργίου –Καψάλης δηλώνει πιστός στην άποψη ότι:

«Οι εξουσίες είναι πρόσκαιρες και δεν είναι αυτοσκοπός. Στον προσωρινό κόσμο μας, οι θέσεις, οι εξουσίες και οι καταστάσεις συνεχώς αλλάζουν... Η Ανθρωπιά όμως, επιβάλλεται να παραμείνει ως η πιο σταθερή μας αξία!»


Έτσι ξεκίνησε η πρωτοβουλία για παροχή δωρεάν ειδών παντοπωλείου (είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ) στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες του Δήμου, στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα.

Η επιτυχία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος υποστηρίχθηκε από τις προσφορές επιχειρηματιών, ιδιωτών και ενός σημαντικού αριθμού εθελοντών που δήλωσαν συνοδοιπόροι του Δημάρχου Στεργίου – Καψάλη.


Ανοίγοντας μια τεράστια αγκαλιά αγάπης για την κοινωνία του Δήμου Πεντέλης με πλήρη συναίσθηση και σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, ο Δήμαρχος Στεργίου – Καψάλης ξεκίνησε την ανάβαση για την κατάκτηση νέων κορυφών της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.


Ο Δήμαρχος ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη τους, η οποία γίνεται εφαλτήριο περισσότερης δουλειάς, ευθύνης και αγωνίας. Διαβεβαιώνει ότι συνεχίζεται η κοινωνική δράση με Προτεραιότητα τον Άνθρωπο.

Δhttp://kataggeilte.blogspot.com/2011/12/blog-post_1851.html#ixzz1gJRx2JbR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου