Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΟΜΠΕΛΗ - ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
http://profiltispolis.blogspot.com/2012/03/blog-post_8167.html

Με αφορμή αυτό το άρθρο του Άρη εμείς θα πάμε τα πράγματα ποιο βαθιά.

Και θα αναζητήσουμε τις αιτίες και τους υπαιτίους που στην πόλη μας έχει επικυριαρχήσει η αντίληψη ότι ο μόνος ανεκτός τοπικός τύπος είναι ή κομματικόπαραταξιακός ή δημαρχογλυφτικός και η κάθε προσπάθεια να επιβιώσει ΆΝΕΞΑΡΤΗΤΗ εφημερίδα - και αυτό γίνεται όταν χρηματοδοτείται από την αγορά και όταν το δημόσιο μοιράζει ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τα χρήματα των δημοτών σε όλα τα μέσα και όχι ως λάφυρο στον καλύτερο ΓΛΥΦΤΗ - αποτυγχάνει.

Και θα δούμε ποιοι, πώς και από πότε είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για αυτή την απόλυτη στρέβλωση.

Από πότε θεωρείτο σχεδόν ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ στο Χαλάνδρι, να γράφεις τις σκέψεις σου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το διακινείς ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Ποιος και από πότε επιτίθεται ΜΕ ΜΑΝΙΑ σε κάθε εκδοτική προσπάθεια που χαλούσε την βολή του συστήματος, όπως αυτή προέκυπτε από την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Γιατί - παραδοσιακά - ο Δήμος δίνει ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για δημοσιεύσεις στους "εκλεκτούς" ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την δυνατότητα να σταθούν στα πόδια τους άλλες εφημερίδες.
(Κάντε μια έρευνα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δείτε ΠΟΣΑ ΧΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2011 ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.)

Πώς το γραφείο του εκάστοτε δημάρχου κατευθύνει ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ αλλά και ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ σε κάποιους.
Γιατί σε δίπλα Δήμους  επιβιώνουν τοπικές εφημερίδες;

Γιατί ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ η διαφημιστική αγορά στο Χαλάνδρι και βάλλεται με τέτοιο πάθος κάθε Χαλανδραίος που είναι επαγγελματίας της διαφήμισης;
Γιατί ο Δήμος Χαλανδρίου ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ σε εφημερίδες γειτονικών δήμων και κόβει τις δικές του;

Θα αναδείξουμε το θέμα ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΥΓ1: Ασχολούμαστε με τρεις μεγάλες έρευνες εδώ και μέρες που θα σας αναδείξουμε τις επόμενες μέρες, αλλά η επικαιρότητα μας ξεπερνάει αρκετές φορές:

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:

 1) Τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΟΠΥ στα Ιατρεία του Κάτω Χαλανδρίου. ΟΑΣΗ!
2) Η "μαύρη ανακύκλωση" στο Χαλάνδρι από Ιδιώτες. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΜΑ.
3) Το θέμα του αθλητισμού στην πόλη μας και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα παιδιά μας.
4) Το θέμα του τοπικού τύπου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.
ΥΓ2: Είμαστε περίεργοι τι θα πουν το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο πάλι, για το πρόστιμο στον δήμο για το παγοδρόμιο και το τσίρκο του πανηγυριού στην πλατεία που είναι - και καλά - για τα ΑΜΕΑ.
Ή επειδή τα θέματα τα βγάλαμε εμείς θα κάνουν όλοι ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου