Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το Σχόλιο και η Ενημέρωση της "πρΟΤΑσης

pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 2.4.2012
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Η σύγχρονη τυραννία την οποία βιώνουμε μέσα σε ένα κλίμα καθημερινού εκβιασμού, φοβέρας και ξύλινης γλώσσας, αποτελεί ένα καλοστημένο - και μελετημένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας - σχέδιο αποπροσανατολισμού των μαζών.
Η «προβοκάτσια» έχει γίνει τέχνη και επάγγελμα, ενώ η κυριαρχία του μικροκομματικού προσωπικού συμφέροντος των δύο κομμάτων που στηρίζουν αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ «συγκυβέρνηση», είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, με φόντο, φυσικά, την επόμενη ημέρα στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας.
Η απόγνωση, η αγανάκτηση και ο θυμός της κοινωνίας για τον σύγχρονο κεφαλικό φόρο (χαράτσια) που της έχει επιβληθεί, καθώς και για την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας από ντόπια και ξένα συμφέροντα – έναντι ΨΙΧΟΥΛΩΝ – οδηγεί την κατάσταση σε ένα καθεστώς σύγχρονης εξαθλίωσης του λαού.
Οι κρυφές δεσμεύσεις για νέο «τσάκισμα» των μισθών και των συντάξεων (οσονούπω…), υποχρέωση την οποία ανέλαβαν οι «αχυράνθρωποι» που (ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ) ορίζουν τις τύχες μας – αλλά δεν το λένε επειδή έρχονται εκλογές… - είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την κοινωνία σε εκτροχιασμό, σε μια κατάσταση ανεξέλεγκτη.
Οι περικοπές ύψους 11 δισ. ευρώ που θα πρέπει να αποφασιστούν τον Ιούνιο – γιατί έτσι υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ για τη…”σωτηρία της χώρας” – θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών οργανισμών και υπηρεσιών, νέες απολύσεις εργαζομένων στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα και νέα έκρηξη της ανεργίας. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή, αφού το Μνημόνιο ορίζει με σαφήνεια την υποχρέωση της νέας κυβέρνησης (που θα προκύψει από τις εκλογές…) για νέο «πετσόκομμα» μισθών στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» και των συντάξεων στο όνομα της «δημοσιονομικής προσαρμογής»!!!
Η βύθιση της χώρας και της οικονομίας της σε μια κρίση χωρίς προοπτική εξόδου από αυτήν, με ταυτόχρονη καταστροφή των πάντων και υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας που ανήκει στο λαό, η βίαιη και άδικη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι έργο της κυβέρνησης τραπεζιτών και τρόϊκας. Αυτής που με ψεύτικα διλήμματα όπως : «μνημόνιο ή χρεοκοπία», «μεσοπρόθεσμο ή τανκς», «Ευρώ ή καταστροφή», «PSI ή θάνατος», μας οδήγησαν στην απόλυτη υποτέλεια.
Από εμάς εξαρτάται να πούμε ΦΤΑΝΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
Η ριζική αλλαγή του Συστήματος και ΟΧΙ οι…υποτιθέμενες «μεταρρυθμίσεις» είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα. Η μοναδική διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι η ΑΜΕΣΗ προκήρυξη εκλογών, προκειμένου να εκφραστεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ο ελληνικός λαός και να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίζουν, αυτοί που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να παίρνουν μέτρα σε βάρος μας και χωρίς την έγκρισή μας.
Θα συνεχίζουν οι πλούσιοι να πλουτίζουν και οι φτωχοί να φτωχαίνουν, ενώ η «δημοκρατία» που θα επικρατεί στη χώρα μας θα είναι μια «μεταλλαγμένη ολιγαρχία» που μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, μια «δημοκρατία» των γκλομπς, της σύγχρονης «Ξένης Ιερής Συμμαχίας» που καθορίζει ακόμη και το πότε θα γίνουν εκλογές και της χούντας που αποφάσισε και διέταξε να πληρώνεται πρώτα το – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ – χρέος της Ελλάδας και μετά οι μισθοί και οι συντάξεις.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Διαβάστε Ε Δ Ω το Σχέδιο του Π.Δ. για το Σύστημα Αξιολόγησης των υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων του Κράτους, των Ο.Τ.Α. Α’ & Β’ Βαθμού και άλλων Φορέων του Δημοσίου Τομέα.
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου