Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΣΗ





                                                                                  
               Αθήνα  30 Αυγούστου 2012
                                    Αρ. Πρωτ.:  154 




Ταχ. Δ/νση  : Λεωφ. Συγγρού 15-17
Ταχ. Κωδ.   : 117 43
Τηλέφωνο  : 2132063520,797


 
Fax            :2106984026
email:attikisynergasia@patt.gov.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σας κοινοποιούμε την επιστολή παραίτησης και αντικατάστασης που έστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Παράταξης «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο Ν. Βούτσης στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

¨ Αγαπητέ κε Πρόεδρε σας γνωστοποιώ ότι παραιτούμαι από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, γιατί εδώ και δυόμισι μήνες ως εκλεγμένος βουλευτής Α΄ Αθηνών έχω επωμιστεί τα ιδιαίτερα καθήκοντα του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ που είναι πλέον αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να συνδυάσω με την ελάχιστη απαιτούμενη επάρκεια τα καθήκοντά μου στη Βουλή, με αυτά ως επικεφαλής της Παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής του οποίου προεδρεύετε. Η κατά νόμο αντικαταστάτριά μου θα είναι η Ερμίνα Κυπριανίδου, που ήταν πρώτη στην ψηφοφορία στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας. Ο συνάδελφος Δημήτρης Τσουκαλάς θα είναι για το αμέσως προσεχές διάστημα δηλαδή μέχρι τέλος του 2012 επικεφαλής της Παράταξής μας, η οποία μάλιστα εδώ και καιρό έχει μπει σε διαδικασία ενοποιητικής ανασύνθεσης και με άλλα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι να συνεχίσετε εσείς και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο με τις καλύτερες προοπτικές το βαρύ έργο που έχετε αναλάβει σε συνθήκες παρατεταμένης και επώδυνης κρίσης για το λαό μας αλλά και για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Νίκος Βούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου