Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Εξόρμηση του Συνδυασμού «Χαλάνδρι -Αναγέννηση Νίκος Πανταζής" Για την κατάργηση της Ελεγχόμενης Στάθμευσης που νέκρωσε το ιστορικό Κέντρο

Σάββατο 20/10/2012 και ώρα 11.00πμ
στην βρύση στον‘Αγιο Νικόλαο

Ενημέρωση εμπόρων-έναρξη αγώνα για την κατάργηση

STOP
Στην ελεγχόμενη στάθμευση

Όχι στα διόδια στο κέντρο Χαλανδρίου

Ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία του Δημάρχου.

Ανήκει στους πολίτες

Να καταργηθεί άμεσα το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Χαλάνδρι αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση των εμπόρων .

Οι τοποθετήσεις όλων έδιναν την εικόνα του ερημωμένου κέντρου και της αγωνίας για επαγγελματική επιβίωση.

Ο Νίκος Πανταζής Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι- Αναγέννηση» στην παρέμβαση του υποστήριξε ότι όπου εφαρμόζεται η ελεγχόμενη στάθμευση έχει λυθεί με τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας η πρόσβαση ο κέντρο.


Εμείς ξεκινάμε ανάποδα κυνηγάμε τα αυτοκίνητα με διαλυμένη Δημοτική συγκοινωνία χωρίς να εξασφαλίζουμε άλλους τρόπους μετακίνησης χωρίς να αξιοποιούμε τα δημοτικά παρκινγκ για να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες.

Ερημώσαμε το κέντρο, δίνουμε χαριστική βολή στον εμπορικό κόσμο και χαρατσώνουμε τους Χαλανδραίους που έχουν δουλειά στο Δήμο στην Εφορία στο ΙΚΑ στην ΔΕΗ στον ΟΤΕ στο Κτηματολόγιο που θέλουν να κάνουν την βόλτα του και τα ψώνια στην τοπική αγορά.

Η μόνη λύση είναι να καταργηθεί άμεσα το μέτρο και να αξιοποιηθεί καλύτερα η δημοτική συγκοινωνία και το κτήμα στον Άγιο Γεώργιο για δωρεάν παρκινγκ.


Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου
2108032349- 6944433097
www.pantazis-nikos.gr
e-mail pantazisniko@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *